Annonce
Varde

Efter mange forpagterskift: Allan's Dinér vil købe Ansager Musikhotel

Allan Jensen ses her i selskabslokalerne på Møllen i Ansager. Han tror på stor synergi mellem møllen og hotellet. Arkivfoto: Henrik Cramon
Der har været strid mellem Allan's Dinér og Ansager Musikhotel, men nu vil Allan Jensen sammen med en kompagnon købe sin konkurrent. Han har brug for værelser til overnattende gæster, og hvis hotellet ikke er interesseret, så bygger han værelser et andet sted i byen, fortæller han.

Ansager: Allan Jensen, ejer af Allan's Dinér i Ansager, vil købe Ansager Musikhotel, som han ellers har haft en strid med gennem flere år.

Han har givet et købstilbud på hotellet sammen med Kristian Holdt, der ad flere omgange har været kok hos Allan's Dinér. Allan Jensen fortæller, at det er Kristian Holdts idé at købe hotellet lige nu, hvor det igen står uden forpagter, men han er med på planen.

- Der vil altid dukke en ny en op, men ved at jeg køber hotellet, fjerner jeg selvfølgelig en konkurrent i byen. Og et irritationsmoment for mig, siger han.

Annonce

Det drejer sig også om et praktisk forhold. Allan Jensen købte for nogle år siden Møllen i Ansager, hvor der ifølge Allan Jensen bliver holdt 120 fester om året. Det giver et behov for overnatning, og derfor vil Allan Jensen gerne selv råde over værelser, som han kan udleje til gæster. Ansager Musikhotel råder både over værelser på hotellet og i en hytteby.

Ole Nielsen, der er formand for Ansager Musikhotel, har ingen kommentarer, udover at han endnu ikke har set det konkrete købstilbud.

Strid gennem flere år

Når Allan Jensen taler om, at hotellet har været et irritationsmoment, så er det, fordi han fra starten har været imod, at hotellet har kunnet få tilskud fra fonde og det offentlige, og at driften har kunnet lade sig gøre, fordi mange har arbejdet frivilligt for hotellet. Det ser han som unfair konkurrence.


Der vil altid dukke en ny en op, men ved at jeg køber hotellet, fjerner jeg selvfølgelig en konkurrent i byen. Og et irritationsmoment for mig.

Allan Jensen, ejer af Allan's Dinér


Siden indvielsen i 2014 er det dog ikke gået så godt med at omdanne hotellet til en bæredygtig forretning. Cirka én gang om året har der været udskiftning i, hvem der har været forpagter eller bestyrer af hotellet. Senest kastede Helge Engelbecht håndklædet i ringen i år.

Det bruger Allan Jensen også som argument for, at det vil være godt for byen at lade ham overtage hotellet.

- Vi lukker ikke lige ned i Allan's Dinér.

Annonce

Vil have værelser

Allan Jensen afventer nu, hvad hotellet svarer på købstilbuddet.

Købstilbuddet

  1. Allan Jensen vil ikke fortælle, hvad han har tilbudt at betale for hotellet. Han vil kun fortælle, at det er en pris, som han anser for fair og realistisk.
  2. Hans plan er, at der både skal være selskaber på hotellet og mulighed for at komme ind fra gaden og få et måltid mad i restauranten.  Det er dog ikke sikkert, at restauranten vil have åbent hele året.
  3. Desuden vil han stadig udleje værelser, både på hotellet og i hyttebyen.

Han har besluttet sig for, at han vil have værelser, som han kan udleje, så hvis han ikke kan købe hotellet, så etablerer han nogle selv.

- Hvis jeg bygger værelser eller en hytteby selv, så tror jeg på, at de får det svært på hotellet, for så er det klart, at når jeg taler mad med nogle, så er det oplagt, at de skriver i indbydelsen, at der er overnatningsmuligheder gennem Møllen, siger Allan Jensen.

Han understreger, at det ikke skal forstås som en trussel. Det er for at fortælle åbent, hvad han har tænkt sig at gøre, og hvad, han tror, konsekvensen vil være for hotellet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce