Annonce
Tønder

Efter masse-farvel: Nu melder Venstre-politiker sig klar som kandidat

Venstres Poul Erik Kjær, Arrild, sidder i sin anden periode i kommunalbestyrelsen. Han tager gerne en ny periode, og meget gerne med Martin Iversen som partiets borgmesterkandidat. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
I de seneste uger har fem nuværende Venstre-medlemmer af kommunalbestyrelsen i Tønder sagt fra overfor borgmesterkandidat Martin Iversen. Med Poul Erik Kjær, Arrild, melder den første siddende politiker sig klar til at genopstille.
Annonce

TØNDER/ARRILD: I de seneste uger har det været en lind strøm af udmeldinger fra Venstre-politikere i Tønder Kommune, der har offentliggjort, at de ikke fortsætter som kandidater ved næste valg.

Nu får den politiske pibe en anden lyd. Med Poul Erik Kjær, Arrild,  melder nu det første Venstre-medlem af kommunalbestyrelsen, helt officielt ud, at han bakker op omkring partiets nyvalgte borgmesterkandidat Martin Iversen, og i øvrigt er klar til at stille op:

-  Jeg vil med stor glæde, ydmyghed og stolthed stille mig til rådighed til en ny periode for Venstre i Arrild, når der skal holdes opstillingsmøde. Jeg vil fortsætte med at gøre Tønder kommune til et bedre sted at bo, være erhvervsdrivende, arbejde, være ældre, være børnefamilie og barn, skriver Poul Erik Kjær i en udsendt pressemeddelelse.

Her fremhæver han, at han slet ikke kan få øje på den afgrundsdybe krise og nedsmeltning, som Venstre Tønder angiveligt skulle befinde sig i.


Jeg ser frem til det fremtidige samarbejde med Venstres nye spidskandidat Martin Iversen.

Poul Erik Kjær, medlem af kommunalbestyrelsen for Venstre, Arrild


- Tværtimod ser jeg Danmarks største kommuneforening med mange lokalforeninger og engagerede medlemmer, der kun vil kommunens bedste, påpeger Poul Erik Kjær og fremhæver sin opbakning til Venstres nyvalgte borgmesterkandidat Martin Iversen, Møgeltønder.

- Jeg ser frem til det fremtidige samarbejde med Venstres nye spidskandidat Martin Iversen. Jeg kan godt se mig selv arbejde sammen med denne dygtige erhvervsmand, som Martin Iversen er. Han har stor livs- og erhvervs erfaring, ligesom alle de andre borgmestre, der har været i tidens løb, skriver Poul Erik Kjær.

Annonce

Farvel til fem

Hans holdning står i diametral modsætning til fem nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen, der i kølvandet af Venstres opstillingsmøde i juni meldte ud, at de ikke kan ikke se sig selv på en partiliste, hvor partiets nyvalgte borgmesterkandidat Martin Iversen, Møgeltønder, står øverst.

Senest kom denne melding fra Daisy Dahl, Skærbæk. Tidligere havde de nuværende udvalgsformænd Bo Jessen (teknik og miljø), Irene Holk Lund (sundhed) og René Andersen (kultur- og fritid) samt Tønder-valgte Anita Uggerholt Eriksen  tilkendegivet, at de ikke vil være at finde på Venstres kandidatliste ved valget i november næste år.

Ud over de fem, der har sagt fra, står det fortsat hen i det uvisse, hvor og hvordan Tønders siddende borgmester, Henrik Frandsen, fortsætter sin politiske karriere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce