Annonce
112

Efter masseindbrud: 24-årig må i fængsel

Efter en lang række indbrud i det syd- og sønderjyske skal en ung mand fra Aabenraa nu i fængsel. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Mand idømt fængsel for omfattende indbrud i Sønderjylland. Han har erkendt en række af forholdene.

Aabenraa: En 24-årig mand fra Aabenraa blev tirsdag ved en domsmandsret ved Retten i Sønderborg idømt et år og tre måneders ubetinget fængsel for 11 tilfælde af indbrudstyveri samt tyveri, brugstyveri og hæleri.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse. Hændelserne har fundet sted i perioden mellem august 2018 og december 2019 i Aabenraa og Sønderborg kommuner. Der har været tale om indbrud i private hjem, virksomheder samt institutioner, hvor udbyttet har været i alt tre ATV'er, elektronikudstyr, elværktøj, en havetraktor, en hedvandsrenser, to buskryddere, et svejseapparat samt flere trailere til at køre de stjålne genstande væk i. De stjålne genstande repræsenterer en værdi på flere hundrede tusinde kroner. Den 24-årige har erkendt en række af forholdene, og han er fortsat varetægtsfængslet frem til dommen fuldbyrdes. En medgerningsmand er tidligere dømt i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Dyt båt - hvor var Mads Langer godt

Annonce