Annonce
Kolding

Efter næsten tre uger med bommen nede: Genbrugspladser åbner tirsdag

Koldings Genbrugspladser åbner igen på tirsdag. På grund af smittefaren vil kun et begrænset antal biler bliver lukket ind ad gangen. I løbet af mandag formiddag melder Kolding Kommune ud, hvordan det kommer til at foregå i praksis. Arkivfoto: Claus Thorsted
På grund af smittefaren vil kun et begrænset antal biler bliver lukket ind ad gangen, når genbrugspladserne åbner. I løbet af mandag formiddag melder Kolding Kommune ud, hvordan det kommer til at foregå i praksis.
Annonce

Kolding: Alle genbrugspladser i Kolding Kommune åbner igen tirsdag den 31. marts efter næsten tre uger med bommen nede. Det sker efter KL og Styrelsen for Patientsikkerhed har givet alle kommuner grønt lys for at åbne genbrugspladserne.

På sin Facebookside skriver Kolding Kommune, at lang de fleste genbrugspladser genåbner klokken seks om morgenen. Eneste undtagelse er Lunderskov Genbrugsplads, der åbner klokken 13.

"Men vi skal stadig passe på hinanden og undgå unødig smitterisiko med coronavirus. Derfor bliver der kun lukket et begrænset antal biler ind af gangen. Hvordan det kommer til at foregå i praksis, melder vi ud i løbet af mandag formiddag", forklarer kommunen.

Adgang til genbrugspladserne kræver tilmelding til "Genbrug 24-7-ordningen". Du kan melde dig til på kolding.dk/247.

Kommunen opfordrer også borgerne til at holde sig opdateret på appen Affald Kolding, på kolding.dk/affald og på kommunens Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Voldsom røg på gård ved Bramming: Varmeblæser smeltede ned

Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Trekantområdet

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Annonce