Annonce
Varde

Efter nedgang er Sky-Light endelig på vej op: Smitte vil være ødelæggende nu

Direktør Søren Kjær Larsen har sendt alle af de 107 medarbejdere, som kan arbejde hjemmefra, hjem - for at beskytte de helt uundværlige 70 medarbejdere i produktionen. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Efter et helt år på to-tredjedels kraft har Vardes store plastvirksomhed Sky-Light lige fået vind i sejlene igen. Smitte nu vil være ekstremt dårligt.
Annonce

Varde: Direktør og indehaver af Sky-Light, Søren Larsen, har kun én ting at sige om eventuel corona-smitte på virksomheden lige nu:

- Det vil være rigtig, rigtig skidt. Vi er lige begyndt at tage flere medarbejdere ind igen og producere fra linje tre, som har ligget stille et år, så det vil være ekstremt dårligt, siger han.

Derfor har virksomheden sendt alle medarbejdere, der kan arbejde hjemmefra, hjem. For at forebygge maksimalt omkring de 70 medarbejdere i produktionen.

Annonce

Alle forholdsregler

- Vi har to produktionsafdelinger. Den ene arbejder i treholdsskift, den anden på 12-timers vagter, så vi har omkring 25 medarbejdere i produktionen ad gangen. På 22.000 kvadratmeter så vi holder al den afstand, vi kan, siger Søren Larsen.

Sky-Light producerer plastfolier og plastemballager. 98 procent går til fødevareemballage.

- Folk har fået besked på gå i kantinen i små grupper og placere sig så langt fra hinanden som muligt. Vi har spritdunke over alt, og kan man mærke, at et nys eller host er på vej, går man længst væk fra de andre, siger Søren Larsen.

Udadtil er fabrikken låst. Postbuddet får lov at aflevere, men døren er låst, og der skal ringes på for at få kontakt.

Annonce

Én medarbejder i karantæne

Har I medarbejdere i karantæne?

- Vi har sendt en medarbejder, som kom hjem fra skiferie i Østrig, i karantæne. Han har ikke været i et af de områder, der er markeret med rødt, men vi sendte ham hjem alligevel for en sikkerheds skyld, siger Søren Larsen og fortsætter:

- Hvis én fra et hold i produktionen bliver smittet, så skal jeg sende hele holdet hjem. Måske otte-ti mand. Det vil være ekstremt dårligt, for jeg kan ikke bare tage nogle fra et vikarbureau. Vi har meget omfattende kvalitetskontroller, så det tager tid at blive lært op.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-sportschef gav grønt lys til at starte festen

Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce