Annonce
Sydjylland

Efter opkøb i Esbjerg: Nyansatte på værft midlertidigt indkvarteret i pavillon

Efter et opkøb af en konkursramt virksomhed i Esbjerg har det været nødvendigt for Hvide Sande Shipyard at gøre brug af en pavillon til at huse nye medarbejdere. Foto: Hvide Sande Shipyard
Hvide Sande Shipyard er ved at have det meste på plads efter overtagelsen af Esbjerg-virksomheden Blaaholm Wind Solutions tidligere på måneden.
Annonce

Hvide Sande: Da Hvide Sande Shipyard Steel & Service i starten af september overtog den konkursramte Esbjerg-virksomhed Blaaholm Wind Solutions, blev alle igangværende projekter pakket ned i Esbjerg og fragtet til nye produktionsfaciliteter i Ringkøbing og Hvide Sande.

- Nogle af de igangværende projekter er desværre blevet forsinket på grund af konkursen, og det er derfor vigtig, at vi hurtigst mulig får afsluttet disse sager. Vi vil gøre alt for, at vores nye kunder får størst mulig service og får en god start hos Hvide Sande Steel, siger afdelingsleder Thomas Halkjær Kristensen i en pressemeddelelse.

Udover, at alle igangværende projekter er overtaget, er store dele af ingeniør- og projektlederstaben fra Esbjerg flyttet ind i kontorfaciliteterne i Hvide Sande.

For at løse dette har Hvide Sande Steel opstillet en midlertidig pavillon i direkte forbindelse med de eksisterende kontorbygninger, og samtidig blev der skabt yderligere kontorpladser ved hjælp af inddragelse af mødelokaler.

Annonce

Glad for velkomsten

- Vi er meget glade for at byde vores nye kolleger velkommen om bord. Det er vigtigt, at vi på bedste vis får smeltet holdene og kulturen sammen til et stærkt team, der fremover sikkert navigerer udvikling og produktion fra start til slut, fastslår Ellen Rasmussen, HR-manager i Hvide Sande-virksomheden.


Det har været rigtig rart med en hurtig afklaring på vores jobsituation, og vi har oplevet en utrolig god velkomst og imødekommenhed af vores nye kolleger.

Nicolai Meisler Havgaard


Siden overtagelsen har Hvide Sande Shipyard fundet en god lokation på Ortenvej i Varde, hvor det gamle Blaaholm Wind Solutions får til huse fra omkring 1. november og frem.

Projekt-manager Nicolai Meisler Havgaard glæder sig over forløbet af overtagelsen:

- Det har været rigtig rart med en hurtig afklaring på vores jobsituation, og vi har oplevet en utrolig god velkomst og imødekommenhed af vores nye kolleger. Hvide Sande Steel har et stærkt produktions-setup, og jeg ser frem til et godt og stærkt samarbejde mellem projektstaben og produktionsenheden, siger Nicolai Meisler Havgaard i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Efter fund af britisk mutation: Hel landsby forbereder sig på test

Kolding

Budgetaftale sikrer 46,4 millioner kroner til kæmpe vejanlæg ved Tankedalsvej

Annonce