Annonce
Esbjerg

Efter opsang fra Kurt Skov: Blue Water hæver pokalen som årets mester-tippere

Kim Thue Andersen fra Blue Water med den store pokal. Privatfoto
Det er muligt, at EfB's sæson på grønsværen ikke har inviteret til store jubelscener, men blandt sponsorer og deltagere i JydskeVestkystens "Tipsdysten" har interessen været intakt, og fredag blev vinderen kåret.
Annonce

Esbjerg: En lille skare af udvalgte tips-medarbejdere fra Blue Water blev fredag kåret som vindere af JydskeVestkysten tipsdyst. Her konkurrerer erhvervslivet om, hvem der er bedst til at forudsige EfB-kampenes udfald.

Holdet fra Blue Water har holdt føringen hen over hele sommeren og kunne dermed hive sejren hjem ovenpå en sort fodboldsæson præget af corona-afbrydelser og et brutalt fald fra tinderne, da sidste års bronze-succes blev skiftet ud med en nedrykning til NordicBet Ligaen.

Nedtur eller ej – fredag var en festdag for årets tippere, og hos Blue Water var stoltheden også lidt blandet med lettelse.

- Vores tipsresultater har ikke ligefrem været prangende de seneste mange år, så før jul kom der en meget skarpt formuleret mail rundt til os fra Kurt Skov (grundlægger af og bestyrelsesformand hos Blue Water, red.) om, at det var pinligt. Vi skulle tage os sammen. Det gjorde vi så, fortæller general manager Kim Thue Andersen grinende.

Han modtog pokalen på vegne af tips-holdet, og efterfølgende lod han sig modvilligt overtale til at afsløre hemmeligheden bag årets sejr:

- Selvom det gør lidt ondt at indrømme, har vi ikke altid tippet med hjertet under jagten på pokalen, siger Kim Thue Andersen.

Annonce

Vil du være med næste år?

Med sejren i årets tipsdyst følger en check på 7500 kroner og den store vandrepokal. Sidstnævnte skal stå synligt i firmaet, indtil den skal overdrages til næste års vindere, mindede salgschef hos JydskeVestkysten, Pia Vig Rasmussen, om efter kåringen, der fandt sted i EfB Caféen ved Blue Water Arena.

Her deltog også EfB's administrerende direktør Brian Knudsen og sportschef Jimmi Nagel Jacobsen, der sammen gjorde status over klubben og fortalte lidt om fremtiden.

Hvis du og din virksomhed har lyst til at deltage i næste års udgave af Erhvervslivets Tipsdyst, så er der fortsat ledige pladser på holdet. Kontakt salgschef Pia Vig Rasmussen på pvr@jfmedier.dk for at høre mere om mulighederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Kolding

Efter borgmesters nej til Eva Kjer: V-profiler undrer sig over indblanding

Annonce