Annonce
Sydjylland

Efter rekordår: Sønderjysk Landboforening lander nyt solidt overskud for første halvdel af året

De første seks måneder i 2021 har for Sønderjysk Landboforening været en fortsættelse af den positive udvikling, som SLF har præsteret de seneste par år. PR-foto
Sønderjysk Landboforening fortsætter i vækstsporet efter at have leveret et rekordoverskud i 2020. Mens omsætningen i første halvår af 2021 er steget yderligere, er flere nye kunder kommet til, ligesom der ansættes mere personale.

Regnskab: Sønderjysk Landboforening (SLF) fortsætter de gode økonomiske takter fra sidste år. Det afslører rådgivningsvirksomheden med hovedsæde i Vojens' regnskab for første halvår af 2021.

På trods af et år i coronaens tegn landede SLF i 2020 et rekordstort overskud på knap 3,4 millioner kroner, og væksten er altså fortsat ind i det nye år med yderligere stigninger i omsætningen.

- Vi kan glæde os over et første halvår, hvor omsætningen er steget, selv om der er en hård konkurrence i markedet med færre landmænd. Når vi har kunnet løfte omsætningen – blandt andet i planteavl samt i regnskabsafdelingen, så skyldes det ikke mindst en øget tilgang af kunder. Det er en trend, vi har set ind i siden efteråret 2019, så det peger på, at vi har de rigtige rådgivnings- og servicetilbud på hylderne, lyder det fra Brian Lambertsen, direktør i SLF, i en pressemeddelelse.

Annonce

Direktører oplyser, at landboforeningens mål er at øge overskuddet endnu mere, hvorfor der budgetteres med øget omsætning.

- Vi har fået et rigtigt godt ry ude hos landmændene, og samtidig holder vi fast i vores mål om fortsat udvikling, både når det gælder digitalisering, og når det handler om omstilling inden for klima og bæredygtighed, udtaler han.


Vi har fået et rigtigt godt ry ude hos landmændene, og samtidig holder vi fast i vores mål om fortsat udvikling, både når det gælder digitalisering, og når det handler om omstilling inden for klima og bæredygtighed.

Brian Lambertsen, direktør i SLF


Flere hænder

Når der budgetteres med øget omsætning, hænger det ifølge SLF sammen med, at der er gang i rekruttering af nye medarbejdere. Virksomheden har netop besat en nyoprettet stilling som Key Account Manager, ligesom der for tiden også søges efter en  driftsøkonom/virksomhedskonsulent. SLF beskæftiger knap 100 medarbejdere.

- Tidligere i foråret havde vi fire praktikanter her i huset, og tre af dem har vi efterfølgende ansat i faste stillinger. Også i regnskabsafdelingen samt i Syddansk Kvæg, som SLF er medejer af, er der tiltrådt nye og unge medarbejdere. Det er dejligt, at det ikke kun er kunderne, der vil os, og det samme er gældende, når vi snakker rekruttering, tilføjer Brian Lambertsen.

Annonce
Sønderborg For abonnenter

Arthur lod håret gro efter at have haft kræft tæt på livet: Nu lader han de lange lokker falde

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Voldsom stigning i brug af ufaglærte: Her plejes flest ældre af ansatte uden uddannelse i Syd- og Sønderjylland

Kolding For abonnenter

17-årige Seval står overfor et stort valg: Drømmer om det danske landshold, men har fået tilbud fra den tyrkiske landstræner

Vejen For abonnenter

Brian tabte 90 kilo: - Min kone siger, hun har fået en mand

Aabenraa

Politiet efterlyser: 68-årig dement kvinde er gået fra Rødekro

Sydjylland For abonnenter

Lille Heidi forsvandt i den blå luft - stedfaderen blev senere fængslet for børnemishandling

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur For abonnenter

Louis Bülow fortæller: Da Sputnik satte mit barndoms land på den anden ende

EfB

Ny kvinde i lægestaben: EfB med nødberedskab på bænken

Danmark

Lørdagsbilister kan forvente trafikklumper og kødannelse

Kultur

Ventelisten til populær sauna vokser og vokser: - Jeg vil hellere end gerne åbne op

Kultur For abonnenter

Ny sommerserie med borgmesterkandidaterne om alt det, der ikke handler om politik: Villy Søvndals bedste oplevelse i en bil var, da ambulanceredderne sagde "nu er det veloverstået"

Sønderborg

Damerne strålede, skålede og skrålede

Annonce