Annonce
Haderslev

Efter statsministerens pressemøde: Pins'Mærken aflyses

Johannes Gjesing, formand forr Pins'Mærken i Gram, ærgrer sig over, at årets marked ikke bliver til noget. Vi havde håbet til det sidste, siger han. Arkivfoto: Thomas Holl
Arrangørerne af det traditionsrige marked i Grama havde til det sidste håbet, at markedet kunne gennemføres.

Gram: Pinsens helt store fest i Gram er aflyst. På grund af regeringens tiltag for at dæmpe smittespredningen som følge af coronavirus-pandemien gennemføres Pins’Mærken 2020 nemlig ikke.

Alle store arrangementer og forsamlinger er til og med 31. august aflyst, bebudede statsministeren tirsdag på et pressemøde.

- Desværre, Vi er meget ærgerlige over situationen, og vi havde til det sidste håbet på, at der åbnede sig en mulighed for at gennemføre Pins’Mærken eller dele af den, siger Pins'Mærkens formand, Johannes Gjesing, i en pressemeddelelse.

Arrangørerne har brugt mange timer på at forberede årets Pins’Mærken. Men det, der ærgrer formanden mest, er, at byen nu må undvære sin årlige store fest, og at foreningslivet i Gram må undvære de penge, som Pins’Mærken plejer at give i overskud.

- Pins’Mærken bærer en stor del af foreningernes økonomi. Jeg håber derfor, at folk vil være ekstra opmærksomme på at få betalt kontingenter og i det hele taget støtte foreningerne, siger Johannes Gjesing.

Formanden håber, at der måske senere på året kan blive arrangeret en fest eller andet, hvor folk kan mødes og støtte Grams blomstrende foreningsliv.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Tyskere og nordmænd vil også være med: Kamp om pladsen i det danske ferieland

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce