Annonce
Børkop

Efter storbrand i industribygning: Efterslukningsarbejde fortsætter hele onsdag

Der var ild i fire store haller, som alle er brændt helt ned. Foto: LocalEyes
Op mod 60 brandfolk har været i gang med efterslukningsarbejde natten til onsdag. Arbejdet forventes at fortsætte resten af dagen.

Efterslukningsarbejdet efter storbranden hos virksomheden Schou i Børkop har været i gang hele natten til onsdag, og arbejdet fortsætter resten af dagen.

Det fortæller vagthavende indsatsleder hos TrekantBrand, Per Møller Jensen onsdag morgen.

- Det har været et større efterslukningsarbejde, og vi har haft 40-60 mand herude hele natten, siger Per Møller Jensen, der selv har været ved branden siden midnat.

Politi og brandvæsen blev kaldt ud til branden hos virksomheden Schou - det tidligere HP Schou og HP Værktøj - kort før klokken 15 tirsdag.

Der var ild i fire store haller, som indeholdt meget forskelligt materiale.

- Der var ild i fire store haller, som alle er brændt helt ned. De indeholdt en god gang blandingsgods - alt fra havestole til isenkram og værktøj, og det betyder, at der har været mange forskellige produkter, vi har skullet slukke, siger indsatslederen.

Branden i industrihallerne udviklede en voldsom røgsøjle, som blandt andet kunne ses fra Hedensted, Middelfart, Fredericia og flere steder i Sydjylland.

Onsdag morgen er meldingen, at der stadig er røgudvikling fra branden:

- Der er stadig røgudvikling, men det er ingenting sammenlignet med i går, siger Per Møller Jensen, og forsikrer, at der ikke er noget at være nervøs for, så længe man ikke opholder sig direkte i røgsøjlen.

Klokken 18 tirsdag aften meldte TrekantBrand, at branden var under kontrol, men at der fortsat ventede et større slukningsarbejde. Resten af aftenen og natten til onsdag har efterslukningsarbejdet været i gang, og onsdag morgen forventer indsatsleder Per Møller Jensen, at slukningsarbejdet fortsætter resten af dagen.

- Vi forventer at være herude resten af dagen, siger han.

Han kan endnu ikke sige noget om brandårsagen.

onsdag morgen forventer indsatsleder Per Møller Jensen, at slukningsarbejdet fortsætter resten af dagen. Foto: LocalEyes
72 mand har været i gang med at slukke den voldsomme brand i Børkop. Foto: Jørgen Flindt
Branden fik mange til at komme forbi Industrivej. Billedet her er taget, før politiet fik spærret af. Foto: Jørgen Flindt
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce