Annonce
Erhverv

Efter strid: Kroen og Brugsen har snakket tingene igennem

Jelling Kro-ejerne Dorthe Kirstine og Bjarne Madsen havde søndag morgen et møde med SuperBrugsen. Arkivfoto: Anders Kynde

Jelling: Sidste uges helt store samtaleemne i Jelling og omegn handlede om Jelling Kro, SuperBrugsen og mad ud af huset.

Således var kroen ude med en kritik af SuperBrugsen for at optrappe takeaway-salget i en nedlukningstid, hvor spisesteder kæmper hårdt, fordi de ikke må invitere gæster indenfor. Artiklen i Vejle Amts Folkeblad blev læst og debatteret i stor stil. Senere valgte landsdækkende og regionale medier som Ekstra Bladet, B.T. og TV Syd også at kaste sig over historien.

Nu er der kommet ro på sagen. Senest havde Dorthe Kirstine og Bjarne Madsen fra Jelling Kro et møde med SuperBrugsen i form af brugsuddeler Henrik Werge og formand Sonja Mønster Andresen.

Annonce

Mødet foregik søndag morgen, og ifølge kroværterne var der en god tone. De har dog ikke yderligere kommentarer til sagen.

- Vi afventer udspillet om genåbningen af Danmark og glæder os til at komme i gang igen, lyder det fra kroparret og oplyser, at deres takeaway-retter kan findes på Facebook og kroens hjemmeside.

Hos SuperBrugsen fortsætter delikatessesuccesen i denne uge. Tirsdag klokken 12.45 annoncerede delikatesseafdelingen det ugentlige fredagstilbud, som denne gang består af tunmousse, skinke, kartoffeltårne, salat, steaksovs samt en rødvin og en hvidvin. Klokken 14.59 blev der meldt udsolgt.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Restauranter: Drikkepenge...? Dem deles vi da om

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Mor tog drastisk beslutning for at passe på sin stille søn: - Jeg  kommer til at skulle kæmpe for ham resten af skolegangen

Tønder For abonnenter

Michelle og Bo flyttede til Tønder for at få mere ro efter en turbulent tid med deres alvorligt syge datter: - Det er det bedste, vi har gjort længe

Vejen

Ungt nybyggerpar: Rødding har det hele

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Sydjylland For abonnenter

Speciallærer sagde stop: Elever kastede med knive, borede blyant i Lises hånd og rev hårtotter ud af hendes hovedbund

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Esbjerg For abonnenter

Nyt specialteam på sygehuset: Den mest smertefulde sygdom behandles i Esbjerg

Navne

Den sorte skønhed fangede Heidi og Jørgen

Varde For abonnenter

Alba blev født to dage efter Nadia mistede sin mor

Esbjerg For abonnenter

Efter et liv med tandpasta på væggene og dybe depressioner skulle Kristina vente fire måneder på hjælp: - Når jeg endelig har besluttet mig, så vil man også bare gerne have hjælpen

Haderslev

Kræn laver musik med udspring i sin diagnose: Det er som terapi for mig

Annonce