Annonce
Sønderborg

Efter syv sejre i træk tabte Egen UI

Annonce

Guderup: Nedrykkerne fra Jyllandsserien og forhåndsfavoritterne til oprykning fra Fredericia ff besejrede Egen UI med 3-1 på Linak Arena lørdag eftermiddag.

Foran 267 tilskuere vandt Fredericia ff topopgøret. Allerede efter to minutters spil bragte Fredericia sig foran på et flot langskud. Kort før halvlegsfløjtet udlignede Brian Fedders direkte på et frispark til halvlegsstillingen 1-1, oplyser træner Martin Prokopek.

Efter 62 minutters spil bragte Fredericia sig foran med 2-1. Hjemmeholdet fik chancen for at udligne; men Fredericia-målmanden reddede det straffespark, der blev begået mod Malaya.

I stedet scorede Fredericia til slutstillingen 3-1 efter en fejlaflevering i Egen-forsvaret syv minutter før dommerens slutfløjt.

- Naturligvis er vi skuffede over at tabe, men mest fordi vi skuffede de mange fantastiske tilskuere, der overværede kampen. Vi spiller under niveau, og kunne ikke matche Fredericiaspillernes gejst. De var et bedre hold på dagen. Vi er stadig seks point foran Fredericia, som nu ligger på 2. pladsen i rækken, og vi har haft en fantastisk sæsonstart, siger Martin Prokopek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce