Annonce
Esbjerg

Efter tre års kamp for at bygge nyt firmadomicil: Nu er spærrene rejst på nybyggeri

Jesper Rohr Jørgensen kan i løbet af foråret næste år tage sit nye firmadomicil i brug - efter tre års bøvl med at få lov til at bygge nyt. Fredag er der rejsegilde. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Jesper Rohr Jørgensen har kæmpet i mere end tre år for kunne bygge nyt firmadomicil ved Ribe efter strid med Danmarks Naturfredningsforening og Vejdirektoratet. Nu kan han omsider holde rejsegilde på helt nyt byggeri på en anden adresse end først planlagt.

Ribe: Fundamentet er støbt og spærrene er rejst, mens arbejdet med at få lagt tag på JRJ Anlægs nybyggeri på Ole Rømers Vej er godt i gang.

På den måde er kampen for at bygge et nyt firmadomicil nået meget længere end nogensinde før, efter Jesper Rohr Jørgensen har kæmpet en mangeårig kamp mod både Esbjerg Kommune, Vejdirektoratet og Danmarks Naturfredningsforening for at få lov til at bygge ved Varde Hovedvej.

Den plan droppede han endegyldigt tidligere i år, hvorefter han fandt en anden grund, hvor byggeriet hurtigere kom i gang.

Annonce

- Det er da vildt fedt at være nået så langt. Det har været en drøm for mig at bygge nyt, for vi er i den grad vokset ud af vores domicil ved Hillerup Markvej, så det har i flere år været meget aktuelt at få bygget nyt, siger Jesper Rohr Jørgensen, som derfor inviterer alle, der vil, til rejsegilde fredag den 19. november fra klokken 12, hvor pølsevognen kommer forbi.

Sådan kommer det til at se ud, når JRJ Anlægs nye firmadomicil på Ole Rømers Vej er færdigt. Illustration: Arkitekttegnestuen Tauman

Mulighederne for at bygge nyt ved Ole Rømers Vej er anderledes, så Jesper Rohr Jørgensen får mulighed for at bygge mere end dobbelt så stort end på Varde Hovedvej.

- Det er et ret stort byggeri i forhold til firmaets størrelse. Jeg bygger, så jeg kan være op til 20 mand herude, men det er dog slet ikke planen, at vi skal være større, end vi er nu, siger han.

Vil mere i legepladser

Én ansat ekstra er det dog blevet til - så firmaet nu beskæftiger otte mand - og den nye administrative medarbejder gør, at Jesper Rohr Jørgensen kan have et øget fokus ude i marken.

- Hvis jeg skal vokse, så skal jeg kunne fralægge mig noget ansvar og opgaver, og vi vil blandt andet gerne lave mere i legepladser - selv om vi faktisk lige nu ikke kan følge med i forespørgslerne - og nu kan den nye klare en stor del af det papirarbejde, der er med at lave legepladser, forklarer Jesper Rohr Jørgensen, som også får opført en plansilo med rum til oplagring af forskellige materialer til legepladserne.

Der er med det nye domicil også plads til, at legeredskaber og lignende kan monteres indendørs og derfra køres ud til legepladsen.

Annonce

Vil se fremad

Jesper Rohr Jørgensen fortæller yderligere, at den omtale, bøvlet med byggeriet på Varde Hovedvej har givet, også har smittet positivt af på forretningen.

- Tanken ved at bygge på Varde Hovedvej var, at jeg skulle blive mere synlig, og det må jeg da sige, at jeg er blevet. Men det er jo mere på grund af omtalen af det. Det har da været dejligt med den opmærksomhed, og rigtig mange af dem, jeg møder til hverdag, har spurgt ind til, hvordan det gik.

- Men nu kan jeg heldigvis se fremad, og det er det, jeg helst vil. Jeg vil bruge min energi på noget, som bliver til noget, understreger Jesper Rohr Jørgensen, der forventer, at byggeriet er helt færdigt til april.

Tanken ved at bygge på Varde Hovedvej var da, at jeg skulle blive mere synlig, og det må jeg da sige, at jeg er blevet. Men det er jo mere på grund af omtalen af det.

Jesper Rohr Jørgensen
Med i byggeriet er der en plansilo, som skal sikre oplagring af materialer til legepladser. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Strid om vandboring på vej i ekspropriation: Landmand vil have flere penge, end vandværket kan give

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Grundlægger af stort transportfirma med 300 ansatte er død

Kolding For abonnenter

Anettes far tabte guldtand ud af munden kort inden han døde: I dag er den endt som hendes højtelskede smykke

Tønder

27-årig varetægtsfængslet for vanvidsbilisme og grov vold

Haderslev

Så er der penge til at etablere rundkørsel i farligt kryds på Ribevej

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Sydjylland For abonnenter

Frygtet svinesygdom rykker nærmere og nærmere Danmark: Rigtig mange bønder er her ikke i morgen, hvis den krydser grænsen

Team Esbjerg

Team Esbjerg-himmelstormer har sat kursen mod VM i Spanien: - Det er på en trist baggrund, men det er mega vildt for mig

Esbjerg

Troede invitation var spam: Nu er lille køkkenfirma blevet gazellevirksomhed

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Kolding

36-årig mand anholdt: Mistænkes for at stå bag voldsomt røveri mod 7-Eleven

Sønderborg For abonnenter

Aldi vil investere millioner i to byer: Her vil kæden bygge nye butikker

Kultur

Kronprinsessen kommer til børnenes hovedstad: Sådan kan du være med

Annonce