Annonce
Esbjerg

Efter underslæb: Erhvervsnetværk er kommet på fode igen

Erhvervsnetværket Expand Business har rystet et større underslæb af sig og er kommet styrket ud af det hele, mener formand Jacob Grumsen.  Privatfoto
Et underslæb for små 200.000 kroner var tæt på at knække erhvervsnetværket Expand Business, men medlemmerne var enige om, at foreningen var for god til at lade dø. Nu er økonomien og foreningen tilbage på rette spor igen.

Esbjerg: Erhversnetværket Expand Business er kommet på fode igen.

På den nyligt afviklede generalforsamling kunne foreningen fremvise et lille overskud, og det er gode nyheder for erhvervsnetværket, der for to år siden var ude i et i alvorligt økonomisk stormvejr, som truede foreningen på eksistensen.

Bestyrelsen blev dengang ringet op af banken, der havde mistanke om hvidvask. Foreningens konto var blevet låst, og der gik en større undersøgelse i gang.

Annonce

Det viste sig, at den daværende formand havde taget cirka 185.000 kroner fra kassen og brugt dem på at betale håndværkere i sit eget hjem.

Sagen blev politianmeldt, og daværende bestyrelsesmedlem Jesper Dalager trådte ind som midlertidig formand.

Hul i kassen

Hullet i kassen gjorde det vanskeligt at drive netværket indenfor de lagte rammer, men medlemmerne blev enige om at stå sammen.

- På en ekstraordinære generalforsamling besluttede foreningens medlemmer enstemmigt, at Expand Business var værd at bevare, og at vi ville gøre det, der var nødvendigt, for at få netværket på fode igen, siger den nuværende formand Jacob Grumsen.

I stedet for at lade pengene gå til foredrag, fælles udflugter og nytårskur valgte medlemmerne i solidaritet i stedet at lade deres kontingent gå til at få økonomien i foreningen rettet op, og det er lykkedes.


Fremtiden tegner igen lys for foreningen, og de vanlige netværksaktiviteter er så småt ved at blive taget op igen.

Jacob Grumsen.


- Nu kan vi genoptage de ting og indslag, der gør erhvervsnetværket til noget specielt, og hvor medlemmerne får noget ekstra for deres kontingent. Fremtiden tegner igen lys for foreningen, og de vanlige netværksaktiviteter er så småt ved at blive taget op igen – dog i en corona-tilpasset udgave, siger Jacob Grumsen,

Ifølge formanden ligger sagen om underslæb stadig ved politiet. Den tidligere formand er sigtet, men sagen er ikke behandlet endnu, og foreningen har ikke fået nogle penge retur.

Expand Business

Expand Business er et erhvervsnetværk, hvor selvstændige erhvervsdrivende mødes hver 14. dag til netværksmøde.

Her deler deler man sine erfaringer med andre erhvervsdrivende.

Der er tre grupper i netværket, der for tiden har 53 medlemmer indenfor en bred vifte af erhverv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce