Annonce
112

Efterforskning efter eksploderet soltag under motorvejsbro: Politiet fandt ingen spor

Foto: Local Eyes
Politiets efterforskning omkring motorvejsbroen ved frakørsel 66 Christiansfeld på E45 Sønderjyske Motorvej fandt ingen tegn på kriminelle handlinger, efter soltaget på en bil pludselig eksploderede onsdag omkring middag. Politiets efterforskning spærrede motorvejen i begge retninger.
Annonce

Christiansfeld: Kort inden middag onsdag kørte en 56-årig mand fra Kolding Kommune og en kvindelig passager under motovejsbroen ved frakørsel 66 Christiansfeld på E45 Sønderjyske Motorvej, da ruden i bilens soltag pludseligt "eksploderede". Glasskår faldt ned på føreren og passageren, der meldte til politiet, at bilen var blevet "ramt af et eller andet", der var blevet kastet fra broen.

Begge personer er uskadte efter hændelsen, men politiet indledte efterfølgende en efterforskning, der spærrede E45 Sønderjyske motorvej og Frørup Landevej i flere omgange. Efterforskningen fandt ikke nogen tegn på kriminelle handlinger.

- Vi kan ikke konstatere, at der er blevet kastet noget, siger vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

Politiet har undersøgt området 400 meter syd og 300 meter nord for motorvejen med hundepatrulje. Selvom der ikke er fundet noget, afviser politiet ikke, at der kan have været kriminelle handlinger på spil.

- Det kan sagtens være, der har stået nogen på broen og kastet noget ned. Vi kan bare ikke bevise det, forklarer vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Andre teorier

Politiet udelukker ikke, at der kan have været andre årsager til ulykken.

- Vi ved jo, at sideruder og soltag kan knuses ved stenslag fra sidekørende biler. Der kan også have været spændinger i ruden, som har gjort, at den pludselig er sprunget, oplyser vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

Politiet har indtil videre ikke hørt fra nogen vidner, der så ulykken. Der var ikke andre end de forudrettede, der meldte hændelsen.

- Hvis der var nogen, som så nogle personer kaste sten ned fra en motorvejsbro, og bilen foran pludselig begyndte at slingre, så skulle man da tro, at folk ville melde sig, siger vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

Efterforskningen er nu afsluttet, medmindre et vidne står frem med nye oplsyninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce