Annonce
Vejen

Efterladte bilvrag i Brørup og Vejen skal fjernes

Denne ødelagte Mercedes Smart har længe stået efterladt på samkørselspladsen umiddelbart nord for Brørup. Foto: Søren Dippel
Nogen har efterladt ødelagte køretøjer til gene for trafikanter på en parkeringsplads og midt på en cykelsti.
Annonce

Vejen Kommune: Fra tid til anden kan man rundt omkring i kommunen se biler stå efterladt i rabatten eller på parkeringspladser. Senest har en af JydskeVestkystens læsere henvendt sig og gjort opmærksom på en sådan efterladt bil på samkørselspladsen ved rundkørslen umiddelbart nord for Brørup. Her står en efterladt Mercedes af mærket Smart, og den har efterhånden stået der så længe, at nogen åbenbart har set sig gal på køretøjet. Bilens ruder er blevet smadret, og karosseriet er blevet molesteret.

Læseren, der ønsker at være anonym, fortæller til JydskeVestkysten, at vedkommende allerede før jul anmeldte det efterladte køretøj til politiet. Men indtil videre står bilvraget der endnu.

- Det er rigtigt, at vi har fået en sådan anmeldelse, og vi arbejder i øjeblikket med sagen. Var bilen blevet efterladt, så den var til gene for trafikken, ville vi have sørget for at få den fjernet med det samme. Men den står på en parkeringsplads. Vi arbejder på sagen, der besværliggøres af, at bilen ikke er registreret i Danmark. Der er tale om en udenlandsk bil, siger politikommissær Morten Alslev, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Bilens nummerplader er siden blevet fjernet, og selv om den totalt ødelagte Mercedes er blevet efterladt på en samkørselsplads ved Motorvej E20, er det ikke Vejdirektoratet, som skal sørge for at fjerne den efterladte bil. Pladsen tilhører Vejen Kommune, og derfor er det Syd- og Sønderjyllands Politi, som skal anmode Vejen Kommune om at fjerne bilen.

Vi arbejder på sagen, der besværliggøres af, at bilen ikke er registreret i Danmark. Der er tale om en udenlandsk bil.

Morten Alslev, Politikommissær

Annonce

Midt på cykelsti

Også ved rundkørslen fra Boulevarden i Vejen, står der et efterladt køretøj. Det er en Peugeot 307 1,6 HDI stationcar, som ifølge hjemmesiden, tjekbil.dk, er blevet indregistreret i 2007, og som den nuværende ejer har købt brugt for ni måneder siden. Ved det seneste syn i Vejle stod bilens kilometertæller på 246.000 kilometer.

Også dette køretøj har politiet en sag på, og derfor er det blevet markeret med politiets rød/hvide plastbånd. Bilen står til gene midt på cykelstien, der fører fra rundkørslen og videre mod øst langs Esbjergvej.

Leder af vejen Kommunes afdeling for infrastruktur og bygninger, Thomas McCulloch, fortæller, at Syd- og Sønderjyllands Politi har henvendt sig for at høre, om det er Vejen Kommune, som ejer parkeringspladsen ved Brørup.

- Og det er det. Men vi må ikke fjerne køretøjet, før politiet har frigivet det. Derfor venter vi på, at politiet kommer med en sådan melding, siger Thomas McCulloch.

Denne ødelagte Peugeot stationcar står og spærrer for cyklisterne på cykelstien langs med Esbjergvej. Foto: Søren Dippel
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce