Annonce
Esbjerg

Efterlyser vidner til overfald i Esbjerg: Ung mand tæsket

Sydjyllands Politi søger vidner til et overfald på åben gade i det nordøstlige Esbjerg mandag eftermiddag. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
En yngre mand blev mandag eftermiddag overfaldet på Stengårdvej i Esbjerg. Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der kan have set noget.
Annonce

Esbjerg: En mand i starten af 20'erne blev mandag kort før klokken 17 overfaldet med slag og spark på Stengårdvej i det nordøstlige Esbjerg.

Ifølge Sydjyllands Politi er manden ikke specielt snakkesalig omkring episoden, der derfor har fået politiet til at efterlyse vidner.

- Vi mangler stadig nogle oplysninger, som vi er nødt til at løbe op ad anden vej, da den overfaldne ikke har den store lyst til at fortælle om episoden, siger vagtchef hos Sydjyllands Politi, Bjørn Pedersen.

Han oplyser at den unge mand har en del skader efter overfaldet, og at han formentlig er blevet slået med et jernrør eller noget lignende.

- Det er usikkert, men sådan ser det ud, siger Bjørn Pedersen.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på tlf. 114.- Den overfaldne ikke har den store lyst til at fortælle om episoden.

Vagtchef hos Sydjyllands Politi, Bjørn Pedersen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce