Annonce
Sønderborg

Efterlyser vidner: To brande er formentlig påsat

Nordborg Spejderne under Det danske spejderkorps har formentlig været udsat for en påsat brand. På billedet ses den netop afgående formand, Ida List. Foto: Kim Holm
Syd- og Sønderjyllands politi arbejder med den teori, at unge fra området har været på spil. Politiet efterlyser vidner.
Annonce

Nordborg: De to brande først på ugen i Nordborg, hvor det brændte hos Nordborg Spejderne på Toften og derefter ved Friskolen Østerlund, formoder politiet er påsat.

Politikommissær Chris Thorning Sørensen fra Syd- og Sønderjyllands politi oplyser, at politiet fortsat efterforsker brandene, men teorien er, at det er unge fra området, som har været på spil.

Derfor efterlyser politiet vidner, som har set mistænkelige personer ved spejderhytten omkring midnat natten til tirsdag og syv timer senere - altså tirsdag morgen - ved Friskolen Østerlund. Vidner kan ringe til politiet på 114.

Annonce

Ild til levende hegn

Den første brand gik ud over en bunke granrafter under et halvtag ved spejderhytten. Halvtaget er bygget op kun en meter fra spejderhytten, så brandmandskabet fra Nordborg og Havnbjerg koncentrerede sig om , at flammerne ikke spredte sig til spejderhytten. Det gik dog ud over et par vinduer og et udhæng i og ved spejderhytten.

Ved brand nummer to ved Friskolen Østerlund - der ligger i nærheden af spejderhytten - var der sat ild til et levende hegn og et skur. Ilden i hegnet gik ud af sig selv, mens folk på skolen fik slukket ilden i skuret. Derfor kom brandmandskabet ikke i aktion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Der er brug for taxa i Varde

Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Annonce