Annonce
Esbjerg

Efterlysning gav bonus: Flere kvinder har set Musikhus-blotteren

Politiet skal tale med to kvindelige vidner til blotter-episoden mandag ved Musikhuset Esbjerg. Arkivfoto: Michael Bager
Vidne blev forfulgt af den formodede gerningsmand. Dette vidne og en anden kvindes iagttagelser undersøges nu af politiet.
Annonce

Esbjerg: To unge kvinder blev mandag klokken 19.20 udsat for en blotter ved Torvegade overfor Musikhuset Esbjerg, hvor en mand stod på fortovet og blottede sig og onanerede, mens han stirrede på de to kvinder.

Episoden blev overværet af to vidner uafhængigt af hinanden, og de har nu henvendt sig til politiet. Det ene vidne - ligeledes en kvinde - så manden ved EY-bygningen (Ernst & Young Revision) overfor Musikhuset. Manden gik efter vidnet, da hun passerede ham. En anden kvinde har også bemærket manden, og de to vidner kan begge give nærmere beskrivelser af den formodede gerningsmand, og de bliver kontaktet af politiets sagsbehandler onsdag.

De to kvinder, der var udsat for blotteren, beskriver manden som 35-40 år, dansk af udseende, almindelig af bygning, med mørkt hår og 175-180 centimeter høj. Han var iført en mørk jakke og cowboybukser. Han havde en speciel skihue på hovedet, som politiet ikke har fået nogen nærmere beskrivelse af.

Vidner, der har bemærket optrinnet og kan beskrive manden eller den specielle skihue nærmere, kan kontakte politiet på telefon 1-1-4. /stok

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Ung mand får dagbøder for uagtsomt manddrab på cyklist

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce