Annonce
Aabenraa

Efterlysning: Golfklub leder efter ny forpagter

Sønderjyllands Golfklub er i fuld gang med at finde en afløser for Lars Korsager Bendiksen som forpagter af klubbens restaurant. Arkivfoto: André Thorup
Sønderjyllands Golfklub kan se tilbage på et godt år, men der skal snart findes en ny forpagter af klubbens restaurant.
Annonce

Uge: I en lang årrække har Restaurant Bendiks med Lars Korsager Bendiksen i spidsen holdt til i Sønderjyllands Golfklub i Uge og sørget for, at der altid var lækker mad klar til klubbens medlemmer. Fra køkkenet er der også blevet leveret masser af mad ud af huset, og i restauranten har private holdt konfirmationer og andre større fester.

Det slutter snart. Lars Korsager Bendiksen har nemlig besluttet sig for ikke at forlænge sin kontrakt med Sønderjyllands Golfklub, men han fortætter året ud. Det er klubben meget glad for, for det giver bestyrelsen noget tid til at finde en ny forpagter, og arbejdet er allerede gået i gang.

- Vi leder lige nu med lys og lygte efter en ny forpagter og har nedsat en arbejdsgruppe, der skal kigge på de forskellige muligheder for den fortsatte betjening af klubbens mange medlemmer og gæster, siger John Riisberg, der er formand for Sønderjyllands Golfklub.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lars Korsager Bendiksen, der er ferieramt, men John Riisberg har en fornemmelse af, hvad der har fået kokken til at ville prøve noget nyt.

- Jeg tror, det skyldes, at han helst udelukkende vil lave gourmetmad, siger John Riisberg.

Selv om det er en god forretning, kan det godt blive svært at finde en afløser.

John Riisberg, formand for Sønderjyllands Golfklub

Annonce

Et godt år

Formanden for Sønderjyllands Golfklub er ikke i tvivl om, at det bliver noget af et tab, når Restaurant Bendiks lukker. Han lægger da heller ikke skjul på, at han gerne vil finde en ny forpagter af restauranten, som minder om den nuværende.

- Vi vil gerne finde én, der ligner Lars, og det kunne eksempelvis være en kok, der allerede har noget andet i forvejen, siger John Riisberg, der godt ved, at det ikke bliver nemt.

- Selv om det er en god forretning, kan det godt blive svært at finde en afløser, men vi arbejder hårdt på sagen, siger han.

En kommende ny forpagter af restauranten kan dog glæde sig over, at han eller hun vil blive del af en velfungerende golfklub. Det får medlemmerne også at vide, når der på tirsdag 18. februar er generalforsamling. Her kan formanden blandt andet fortælle, at klubben har vendt et budgetteret underskud for 2019 til et overskud.

Bestyrelsen forventede et underskud på 8000 kroner, men det blev i stedet til et overskud på 136.000 kroner.

- Vi har sørget for rettidig omhu. Vi giver ikke en krone ud, før det er nødvendigt. Det er medarbejdernes fortjeneste, og så har vi en dygtig kasserer, siger John Riisberg.

Antallet af medlemmer i Sønderjyllands Golfklub lever også op til bestyrelsens forventninger. Målet er at have omkring 1000 medlemmer, og taller er lige nu på 1040.

- Men vi vil da altid gerne have nye og måske især unge medlemmer, siger John Riisberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce