Annonce
112

Opdatering: Nikolaj er blevet fundet

Nikolaj Duedahl Knudsen forlod onsdag morgen et sommerhus i Billund og er ikke set siden. Privatfoto

Billund: Den 29-årige Nikolaj Duedahl Knudsen, som nytårsdag blev efterlyst af sin familie, er fundet onsdag aften omkring klokken 23.30.

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi fortæller, at han er fundet i god behold og at familien er underrettet.

Det var familien til Nikolaj Duedahl Knudsen, der efterlyste ham, efter at han nytårsmorgen mellem klokken 6.30 og 7.30 havde forladt et sommerhus i Lalandia i Billund for at tage til Skive og passe sit arbejde i en Fakta-forretning. Han dukkede imidlertid aldrig op.

Familien skriver selv på Facebook, at den 29-årige Nikolaj blev fundet ved Skærup Rasteplads ved Vejle, og de skriver videre, at han er i gode hænder hos politiet, som har taget ham med på Horsens Sygehus.

Broderen beder nu om ro, men skriver desuden:

"Jeg er bare så jublende lykkelig og taknemmelig for hvordan vi i Danmark kan rykke sammen og hjælpe hinanden når det virkelig er nødvendigt. Af hjertet 1000 tak til jer rigtig mange dejlige personer, der har delt og hjulpet."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

112

Lastbil ramt af bom i overkørsel i Ribe

Annonce