Annonce
Trekantområdet

Eftersøgning af 75-årig: Varme er både positivt og negativt

Torsdag gik 75-årige Jørgen fra Plejecentret Stævnhøj, og siden er der sat en stor eftersøgning i gang. Fotocollage: Privat og Peter Leth-Larsen
Der blev banket på hos borgere i Taulov på steder, hvor der var lys i vinduerne. Det skete i eftersøgningen af 75-årige Jørgen, som torsdag gik væk fra Stævnhøj Plejecenter.
Annonce

Taulov: Kommunen har ikke en egentlig rolle i eftersøgningen, efter at 75-årige Jørgen torsdag gik fra Stævnhøj Plejecenter.

Ifølge politiet har plejecentret senest haft kontakt med den 75-årige ved 11-tiden.

Siden blev politiet kontaktet, og ordensmagten har nu overtaget eftersøgningen, blandt andet med hunde. Politiets efterlysningen af den demente mand kom klokken 17.33.


For mig at se er det både positivt og negativt. Det er positivt, at det har været varmt i nat. Men der er også stor risiko for dehydrering

Marianne Hansen, plejechef i Fredericia Kommune


Men Fredericia Kommunes plejechef Marianne Hansen oplyser, at flere ansatte i plejen har været blandt de mange frivillige, som har ledt efter Jørgen. I deres fritid, vel at mærke, da der i denne sommerferieperiode er brug for alt personale på plejehjemmene.

- Jeg ved, at man sent i aftes og i nat har været rundt, især i Taulov-området og banke på alle steder, der har været lys i vinduerne for at få folk til at kigge i udestuer, drivhuse, havemøbler og så videre. Mit bud er lige så godt som dit i forhold til, hvor vi skulle kunne finde ham, siger hun.

Annonce

Opmærksomhed på varme

Martin Frandsen fra Patruljecenter Syd hos Sydøstjyllands Politi har oplyst, at der er stor opmærksomhed på varmen, da det er vigtigt at få væske nok. Om varmen siger Marianne Hansen.

- For mig at se er det både positivt og negativt. Det er positivt, at det har været varmt i nat. Men der er også stor risiko for dehydrering, siger hun.

Politiet søger i øjeblikket efter Jørgen med hunde, og en lokal eftersøgning har været i gang, ligesom organisationen Missing People fredag er på vej med en videre eftersøgning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce