Annonce
Trekantområdet

Efterskole inviterer potentielle elever på virtuel rundvisning

Vesterlund Efterskole har allerede nu elevholdet til næste skoleår på plads, og der er også unge på venteliste, hvis nogen skulle springe fra. Arkivfoto: Timo Battefeld
I en tid hvor besøg på skolen er umuligt, skal to digitale informationsmøder gøre det lettere unge og deres forældre at beslutte, om et år på Vesterlund Efterskole er noget for dem.
Annonce

Vesterlund: To virtuelle informationsmøder skal i løbet af de kommende måneder gøre potentielle elever samt deres forældre klogere på, om efterskolelivet på Vesterlund Efterskole er noget for dem.

De nuværende elever er sendt hjem, og coronarestriktioner gør det umuligt at invitere de interesserede indenfor til rundvisning. Alligevel holder skolen 20. januar og 25. februar digitale møder, hvor man hjemme fra sofaen kan få et blik ind i hverdagen på efterskolen.

- Vi er nødt til at gøre opmærksom på, at vi stadig er her. Jeg tænker ikke, at jeg taler på egne vegne men også for alle andre efterskoler, højskoler og erhvervsuddannelsers. Vi er nødt til at gøre opmærksom på vores produkt, i en tid hvor vi ikke kan invitere folk ind og se skolerne, siger forstander på Vesterlund Efterskole Søren Haubjerg.

- Det handler om at få skabt nogle fortællinger og noget information omkring skolen, så de bliver nysgerrige på, hvem vi er. Lige så snart vi åbner igen, kan vi lave en opsamling, og få de, der har brug, ind, inden de skal træffe en beslutning om, hvor de skal gå.

Selvom det med elevernes hjemsendelse ikke bliver muligt for dem at stå for en digital rundvisning, kommer de interesserede alligevel til at blive guidet rundt på skolen af et par elever. I efteråret stod to af de nuværende elever nemlig for med håndholdt kamera at vise skolens faciliteter. Her beskrives det samtidig, hvordan det med elevernes egne ord er at have sin dagligdag på skolen.

- Det er en crazy tid, vi lever i. Det, der er vigtigt for os, er at være agile og finde løsninger, så vi er synlige, der hvor vi skal være det, siger Søren Haubjerg om det virtuelle initiativ.

200 elever står allerede klar til at begynde på efterskolen til august. Også for dem, vil der ligesom tidligere år blive holdt et informationsmøde, hvor de bliver klædt på til et år på skolen.


Vi er nødt til at gøre opmærksom på vores produkt, i en tid hvor vi ikke kan invitere folk ind og se skolerne.

Søren Haubjerg, forstander Vesterlund Efterskole
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Trods fortsat øde afgangshaller: Billund Lufthavn forventer fordobling af flytrafikken i 2021

Annonce