Annonce
Sønderborg

Egen fik et point med hjem fra Horsens

Arkivfoto: Timo Battefeld

Guderup: Egens fodboldhold i Jyllandsserien fik det ene point med hjem fra Horsens. I en velspillet kamp kæmpede “de grønne” fra Guderup sig til uafgjort 1-1 mod topholdet Horsens Freja, som inden kampen havde maksimumpoint og slået alle de andre hold i puljen.

Egen-spillerne gik til pause bagud med 1-0, men 2. halvleg var dog ikke to minutter gammel før Egen-anfører Oscar Brodersen med et venstrebensdrøn via overliggeren udlignede til 1-1. Oplægget til målet stod Andreas Buch for, oplyser fodboldformand Karsten Beltman.

Han fortæller, at Egen sad på spillet i store dele af kampen. Fuldt fortjent tog Egen det første point fra topholdet Horsens Freja - et hold de møder igen i næste spillerunde. Den kamp spilles mandag 2. pinsedag på Linak Arena i Guderup.

Annonce

- Vi krydser fingre for, at der åbnes mere op for forsamlingsforbudet, så vi kan få tilskuere tilbage på linjerne, slutter Karsten Beltman.

Egen UI er nummer tre i sin pulje med syv point for fire kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Jens og Inger er tredje generation på Cathrineberg: Nu sætter de proprietærgården til salg for 38 millioner kroner

Erhverv For abonnenter

22-årige Katarina var solgt første gang hun sad bag rattet i en bus:  - Det var fedt og overvældende pludselig at styre sådan et kæmpe køretøj

Annonce