Annonce
Sønderborg

Egen vandt intens kamp i Fredericia

Egen UI slog lørdag på udebane Fredericia FF i serie 1. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Serie 1-holdet fra Guderup vandt lørdag på udebane 4-2.
Annonce

Guderup: Egen UI gæstede lørdag Fredericia FF, som er rykket ned fra Jyllandsserien. I det dejlige sommervejr var ni af de 75 tilskuere medrejsende fra Guderup.

De blev vidner til en kamp med masser af intensitet og chancer. Hjemmeholdet Fredericia dominerede det første kvarter, men stik imod det scorede Egen til 0-1 efter 19 minutters spil.

Målscoreren var Vinther efter oplæg af Jason. Og efter 22 minutters spil øgede Jason på hovedstød til 0-2 efter oplæg af Steffan Clausen.

Trods chancer til begge hold blev der ikke scoret før fem minutter før pausefløjtet, Fredericia reducerede efter 40 minutter og i sidste minut i halvlegen udlignede Fredericia til 2-2.

Fredericia startede bedst i 2. halvleg, men Egen kæmpede sig tilbage. I det 65. minut scorede Vinther sit andet mål efter oplæg af Steffan Clausen, og så var stillingen 2-3 til Egen.

I overtiden og med en mand i undertal dukkede Vinther igen op og scorede til slutstillingen 2-4 til Egen, og det var Oscar Brodersen, der lagde op til det sidste mål.

Næste søndag kommer lokalrivalerne fra Gråsten på besøg på Linak Arena, og allerede onsdagen efter kommer Broager på besøg i Guderup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Ikea sætter kurs mod Møgeltønder

Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce