Annonce
Vejen

Eget tøjmærke er tredje kapitel i Theresas liv

46-årige Theresa Aarestrup har mange års erfaring i tøj- og tekstilbranchen. Nu designer og sælger hun sit eget tøjmærke, 3rd chapter. Foto: Mikael Dynnes Holmbo
Hun har mange års erfaring fra modegiganter som Bestseller og DK Company, men har altid haft en drøm om at starte sit eget. Nu har 46-årige Theresa Aarestrup åbnet webshoppen 3rd chapter, hvor hun sælger tøj, hun selv designer.
Annonce

BRØRUP: - Jeg har arbejdet røven ud af bukserne og opnået det, jeg gerne ville. Nu er det på tide at prøve noget nyt.

46-årige Theresa Aarestrup troede egentlig, at hun skulle arbejde i rejsebranchen, da hun var færdig med sin bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi. Hun endte med at blive ansat hos Bestseller, og siden har hun oparbejdet 25 års erfaring i tekstilbranchen i roller som indkøber og produktudvikler.

Men arbejdet i de store virksomheder et overstået kapitel. Nu har hun åbnet sin egen webshop omkring tøjmærket 3rd chapter.

- Jeg har i lang tid overvejet at starte mit eget, men har aldrig rigtig haft modet til at gøre det, siger Theresa Aarestrup, der blev overtalt til at gå solo af en leverandør i sit netværk.

Jeg kan blive inspireret, hvis jeg ser en pæn pude eller et flot maleri.

Theresa Aarestrup

Annonce

Datteren er ambassadør

3rd chapter er kjoler, bluser og kimonoer til kvinder i alle aldre. Theresa Aarestrup beskriver tøjet som sikre vindere i skabet.

- Det er varer, man gider at se på i lang tid. De skal holde længe. Samtidig bliver tøjet ikke masseproduceret, så det er lidt mere eksklusivt, siger hun.

Tøjet fra 3rd chapter er ikke bundet op på, hvad der er på mode. Hvis for eksempel farven gul går hen og bliver topmoderne, er det ikke noget, Theresa vil spekulere meget over.

- Tøj handler for meget om, hvad der er på mode lige nu og her. Det burde dreje sig om, hvad der klæder en. Det vigtigste er, at man føler sig tilpas i det tøj, man køber, siger hun.

Theresa går selv i tøjet. Det gør hendes mor også.

- Min 16-årige datter Olivia har det også på. Hun er en god ambassadør, fortæller Theresa Aarestrup.

Annonce

Stoler på mavefornemmelsen

Tøjet produceres i udlandet, men Theresa designer selv. Det er blevet til en hobby for hende. Hun er detaljeorienteret og opmærksom på, hvilke motiver eller mønstre, der kunne se godt ud på en kjole eller en bluse.

- Jeg er så vant til at tænke i de baner. Jeg kan blive inspireret, hvis jeg ser en pæn pude eller et flot maleri, siger Theresa Aarestrup.

Langt hen ad vejen stoler hun på sin egen mavefornemmelse, hvis hun skal vurdere, om noget kan sælge.

- Jeg kan godt finde på at spørge andre, hvad de synes om et bestemt print eller mønster, men det er ikke altid, jeg retter mig efter, hvad de siger, griner Theresa Aarestrup.

Indtil videre er det blevet til én kollektion fra 3rd chapter, men anden kollektion er lige på trapperne. Der går ikke meget mere end fire til seks uger fra idé til færdigt stykke tøj.

- Jeg elsker, når det går hurtigt. Jeg har ikke tålmodigheden eller roen til de længere processer, fortæller Theresa Aarestrup.

Tøjet er mere end hobby, end det er et arbejde for Theresa Aarestrup Foto: Mikael Dynnes Holmbo
3rd chapter er tredje kapitel i Theresa Aarestrups liv. Samtidig er tretallet hendes lykketal. Foto: Mikael Dynnes Holmbo
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce