Annonce
Team Esbjerg

EHF har en plan: Nu får Team Esbjerg måske alligevel mulighed for at spille sig i Final 4

Team Esbjerg har præsteret langt over forventning i Champions League i denne sæson, og nu venter der måske kvartfinalekampe mod Buducnost den 17.-18. juni i Podgorica i Monetenegro og 20.-21. juni i Blue Water Dokken. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Hvis coronakrisen ellers er overstået til den tid, satser Det Europæiske Håndboldforbund på at afvikle kampene mod Buducnost midt i juni. Final 4 er rykket til september.
Annonce

TEAM ESBJERG - CHAMPIONS LEAGUE: Team Esbjergs håndboldkvinder kommer måske alligevel til at spille deres to kvartfinalekampe i Champions League mod Buducnost fra Montenegro.

Der er nu kommet nye datoer på kampene, der oprindelig skulle være afviklet i de to første weekender af april.

Det Europæiske Håndboldforbund, EHF, meddelte onsdag, at kvartfinalerne skal spilles 17.-18. juni og 20.-21. juni. Det skal naturligvis kun, hvis coronakrisen er overstået på det tidspunkt.

- Det er rigtig positivt, hvis vi kan få de kampe. Det er de hidtil største kampe i klubhistorien, og vi har jo gjort os fortjent til at være nået så langt, siger klubdirektør HC Warrer.

- På godt jysk havde det været rigtig træls, hvis turneringen var blevet indstillet, inden den nåede sit klimaks, men reelt ved vi jo ingenting endnu.

Annonce

Jensen og Tranborg

Skulle Team Esbjerg komme i kamp og skulle det danske mesterhold spille sig videre til Final 4, som det første danske hold siden 2014, skal finalestævnet i ungarske Budapest spilles den 5.-6. september.

Og i september er en ny sæson som bekendt i gang.

- Det vil så betyde, at de spillere, som forlader os efter denne sæson, ikke vil kunne være en del af det i en eventuel Final 4, selvom de har været med hele vejen. Det er godt nok et underligt scenarie, vurderer HC Warrer.

- Tilsvarende vil det så måske åbne en mulighed for, at vi kan have Annette Jensen og Mette Tranborg, som skifter til os fra Odense, kan være med.

Udover måske at skulle spille Champions League midt i sommervarmen, hvis coronokrisen vel at mærke er overstået, satser Divisionsforeningen også fortsat på, at ligaerne for kvinder og mænd skal spilles færdig i et eller andet omfang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce