Annonce
forside

EIK tabte i straffeslagsafgørelse

Der var i alt 47 tilskuere til opgøret. Arkivfoto: Lars Johansen.

Esbjerg: Esbjerg IK led et surt nederlag, da de hjemme tog imod Rødovre. Gæsterne fra Rødovre kunne efter straffeslag kaste armene i vejret og juble over en sejr på 5-4.

Hjemmeholdet fra Esbjerg havde ellers tidligere i kampen held med at vende en 2-0-føring til Rødovre på hovedet, og Esbjerg var kun ti minutter før tid foran med 4-3. En føring de dog ikke formåede at holde fast i.

Esbjerg IK - Rødovre SIK 4-5 (0-1, 2-2, 2-1, 0-1).

Ishockey, 1. division.

Mål: 0-1 Malte Kring Andersen, 0-2 Malte Kring Andersen, 1-2 Jonas Gantzel Torbensen, 2-2 Michael Binderup, 2-3 Marcus Almquist, 3-3 Michael Binderup, 4-3 Jonas Gantzel Torbensen, 4-4 Marcus Almquist, 4-5 Marcus Almquist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Danmark

Live fra pressemøde i sundhedsministeriet: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce