Annonce
Esbjerg

Ejer af fitnesscenter jubler: Men jeg skal have fundet folk til at tjekke coronapas

Ania Olsen og hendes nye fitnesscenter, Gym-Fitness i Esbjerg Storcenter, har ventet og ventet. Nu må hun endeligt åbne på torsdag. Privatfoto
Esbjergs nye fitnesscenter, Gym-Fitness, skulle været åbnet i begyndelsen af marts. Nu sker det i stedet to måneder senere, og indehaveren jubler. Hun skal dog i en fart have fundet folk til at tjekke coronapas.

Esbjerg: Så er det igen af sted til fitnesscenteret, og hvis du er blandt de første 75 personer, der melder sig i receptionen torsdag morgen hos Esbjergs nye fitnesscenter Gym-Fitness i Esbjerg Storcenter, scorer du også en goodiebag med lækkerier.

Det lover Ania Olsen, der er indehaver af Gym-Fitness.

Hun er jublende lykkelig over, at Folketingets partier med undtagelse af Nye Borgerlige natten til tirsdag blev enige om, at fitnesscentre og andet indendørs sport for voksne igen kan åbne fra torsdag mod fremvisning af gyldigt coronapas.

Annonce

- Det er mega fedt, at vi får lov at åbne. Vi har ventet med længsel, alt står klar og har gjort i et stykke tid, siger Ania Olsen.


Da alle skal vise coronapas, skal jeg hurtig have fundet flere ansatte til at tjekke coronapas.

Ania Olsen, indehaver, Gym-fitness i Esbjerg Storcenter


Hun annoncerede allerede omkring årsskiftet, at hun åbnede et nyt fitnesscenter i Esbjerg Storcenter ved at samle fire lejemål i det tidligere Sportmaster og Frandsen, til et stort fitness-mekka med bike- og holdsal, spritnye træningsmaskiner, et cardio-område, en kabelafdeling, et frivægt og funktionelområde, badefaciliteter og omklædning samt et caféområde.

Åbningen var planlagt til den 8. marts. I stedet skulle der gå yderligere næsten to måneder.

I venteposition

Åbningen bliver dog ikke helt uden udfordringer for Gym-Fitness og landets øvrige fitnesscentret i forhold til adgangsordningen med coronapaset. Ania Olsen skal således i løbet af kort tid have fundet flere ansatte end de 20, hun allerede har på lønningslisten.

Gym-Fitness bliver det første fitnesscenter i Esbjerg Storcenter nogensinde. Privatfoto

- Vi er klar, men meldingen er jo kommet med kort varsel, og det giver lidt udfordringer, da jeg kun har bemanding fra klokken 9-20, og centret er åben fra 05.30-22, og da alle skal vise coronapas, skal jeg hurtig have fundet flere ansatte til at tjekke coronapas. Hidtil har jeg ikke rigtigt kunne gå ud og søge flere ansatte, da det ikke stod helt klart, om der i fitnesscentrene skulle vises coronapas, siger indehaveren af Gym-fitness og fortsætter:

- Vi har som det ser ud lige nu hellere ikke rigtig fået nogle retningslinjer som sådan, men vi forholder os indtil videre, som det har været, nemlig at vi skal have mundbind på på arbejde, også medlemmer skal have mundbind på, når de ankommer og går -men ikke under træningen. Vi er selvfølgelig også forberedt med ekstra rengøring, sprit osv., men jeg håber, at der kommer mere præcise retningslinjer inden torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce