Annonce
Varde

Ejer af maskinstation har købt havefirmaet Kildelunden

Torben Kamp har købt havefirmaet Kildelunden. Han er indstillet sådan, at ting skal vokse. Ellers er det tilbagegang. I 1998 begyndte han som selvstændig. I dag har han 40 medarbejdere og yderligere fem fra nytår, når Kildelundens ansatte kommer til.

Torben Kamp har købt Kildelunden i Tistrup. Entreprenørforretning og havefirma passer godt sammen, synes han. De fem ansatte følger med til den nye ejer.

TISTRUP/NORDENSKOV: Den 2. januar 2017 skifter havefirmaet Kildelunden ejer. Jens Jørgen Fisker har solgt sit firma til Torben Kamp, som ejer Skamstrup Maskinstation ApS og Skamstrup Entreprenør ApS. Alle medarbejdere flytter med til den nye ejer, ligesom navnet Kildelunden også følger med:

- Vi synes, det er et godt navn, og de er kendt for at lave et godt stykke arbejde. Det vil vi gerne holde ved, siger Torben Kamp.

Da Torben Kamp blev tilbudt at købe Kildelunden, kunne han se god mening i at koble opgaverne i den eksisterende forretningen sammen med haveopgaverne. I forvejen laver Skamstrup Entreprenør lidt flisearbejde, men ellers er det i den grovere afdeling. Med Kildelundens ekspertise på haver, fliser og haveplaner bliver der mulighed for en større pakke hos firmaet.

Torben Kamp kommer dog ikke selv til at tegne haveplaner og sætte sig ind i blomstringstider på alverdens planter:

- Det lader jeg Jens Jørgen og de ansatte om. Det er de 100-meter mestre i, siger han.

Kildelunden har fem medarbejdere inklusiv ejer Jens Jørgen Fisker, og han ansættes også hos Skamstrup i nogle timer til at lave tilbud og tegne haveplaner.

I forbindelse med købet flytter Kildelunden adresse til Sønderskovvej i Nordenskov, hvor Skamstrup har entreprenørforretningen og udlejning i dag i det gamle teglværk. Her er der 15.000 kvadratmeter under tag og derfor også plads til Kildelunden.

Firmaet med kontor, lager og maskiner flyttes i begyndelsen af januar.

For Torben Kamp er det planen på sigt, at han vil have en medejer ind på Kildelunden.

Annonce

Skamstrup Maskinstation

Ejes af Torben Kamp.


  • Han købte Skamstrup Maskinstation i 2008. Han har været selvstændig siden 1998, hvor han begyndte fra bunden.

  • I 2014 blev alle entreprenøropgaver skilt fra i et selvstændigt firma, Skamstrup Entreprenør ApS der har til huse i det gamle Teglværk.

  • Samlet i Skamstrup-regi er der omkring 40 ansatte. Der er store udsving på grund af sæsonarbejde.

Kildelunden

Ejes indtil 2. januar af Jens Jørgen Fisker.


  • Virksomheden har eksisteret i over 30 år.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce