Annonce
Varde

Ejer af Næsbjerg Gulve satser på et unikt gulvunderlag

- Det betyder meget for mig, at vi producerer et lokalt, dansk produkt af spildmaterialer. Jeg håber, at SilentFloor også vil slå igennem i udlandet, derfor det internationale navn og dannebrogsflaget i logoet, forklarer Lars Bohnensach Ebbesen. Foto: Malene Wonsbek
Lars Bohnensach Ebbesen er begejstret. Han har etableret endnu et firma, SilentFloor, og investeret 500.000 kroner i et særligt gulvunderlag, som han tror bliver et hit i byggebranchen.

Varde: Tænk, hvis man fandt på et eller andet genialt. En niche. Et produkt som ingen andre har. Det har Lars Bohnensach Ebbesen, indehaver af Næsbjerg Gulve ofte ønsket.

Og nu er den der. Ideen. Og produktet som han foreløbig har investeret 500.000 kroner i.

- Sammen med Bramming Plast-Industri har jeg igennem det seneste år været med til at udvikle et gulvunderlag, der er helt unikt. Selve underlaget er blandt andet lavet af spildmaterialer af polyurethan skum. Det unikke ved vores gulvunderlag, som vi kalder Silent Floor, er blandt andet, at det har en struktur med åbne celler, så underlaget aldrig falder sammen, forklarer 41-årige Lars Bohnensach Ebbesen, der er kendt for at sætte turbo på de aktiviteter, han satser på.

Og han satser stort på produktet, der bliver introduceret i byggebranchen. Firmabilen er allerede klar til at rykke ud.

Annonce

Blå bog

  • Lars Bohnensach Ebbesen, 41 år
  • Uddannet gulvlægger
  • Gift med Trine, parret har tilsammen fire børn
  • Etablerede I 2006 virksomheden Næsbjerg Gulve
  • Ejer 70 procent af tømrerfirmaet Woodworkers sammen med Per Madsen
  • Ejer firmaet Racing Team Næsbjerg Gulve, der kører DM motorløb i Legend Car klassen
  • Ejer af firmaet R8 Booking, der arrangerer oplevelseskøreture i en koksgrå Audi R8

Et lille guldæg

- Da jeg i 2006 kom ind i gulvbranchen, producerede Bramming Plast-Industri et gulvunderlag, der ligner det, vi er sammen om i dag. Forskellige forhold gjorde at dette gulvunderlag dengang aldrig blev ordentlig introduceret i byggebranchen. Nu har vi i fællesskab arbejdet videre på produktet, som de producerer, og som jeg har fået forhandlingen af, siger Lars B. Ebbesen, der har fået et professionelt støjmålingsfima til at lydteste sit nye gulvunderlag i lejlighederne i Digterparken.

- Vi er i fuld gang med at lægge gulv i Digterparken, og de resterende cirka 50 lejligheder, som vi mangler at gøre færdige, får nu det nye underlag. Fedt at få den første ordre i hus. Interessen for produktet er stort, og jeg tror, at jeg omsider har fundet en niche, der godt kunne gå hen og blive et lille fremtidigt guldæg, siger Lars Bohnensach med et stort smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce