Annonce
Varde

Ejer af omstrejfende hvalp fundet - men han gider ikke at have den

Hvalpen fra Lunde blev tidligere på måneden fremlyst, som det hedder. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Lunde: En 29-årig hundeejer ønsker ikke at få sin hund igen. Derfor er en stor hvalp nu overdraget til Dyrenes Beskyttelse.

Det drejer sig om hund, som torsdag den 7. februar blev observeret i Skolegade i landsbyen Lunde ved Nørre Nebel. Den kom i pension, mens den korthårede, brune hvalp blev fremlyst af politiet.

Ejeren er fundet, og han sigtes for at overtræde hundeloven.

- Hunden var ikke mærket, siger politikommissær Karsten Aaskov fra beredskabsstationen i Varde under Syd- og Sønderjyllands Politi. Karsten Aaskov efterforsker sagen.

Det er også muligt, at manden sigtes for at overtræde straffeloven i forbindelse med, at hunden tilsyneladende var overladt til sig selv, da den blev fundet.

Dyrenes Beskyttelse sørger nu for et hjem til hunden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce