Annonce
Esbjerg

Ejer af Shell-tank forundret over lukning af pendlerplads

En af indkørslerne til Shell Korskro - og til Circle K-truckanlæg samt parkeringsplads. Foto: Googlemaps.
Arealet ved Korskro ejes af henholdsvis Shell-forhandler og Circle K, og ejeren af Shell-tanken er stærkt forbløffet over, at Circle K nu vil lukke af for lastbil- og pendlerparkering. Vi kan godt finde en løsning, mener han.

Esbjerg: Thomas Nørbæk, der ejer Shell-tanken ved Korskro og dermed cafeteria, kiosk, vaskehal og tankanlægget lige udfor kiosken, er ifølge eget udsagn meget forundret over, at Circle K, der ejer truckanlægget og parkeringspladsen på den del af den store grund, som ligger ud mod Tingvejen, nu lukker for lastbil- og pendlerparkering.

- Jeg er ligesom mange andre forundret over Cirkle Ks beslutning om at lukke lastbil- og pendlerpladsen. Vi har naturligvis allerede henvendt os til Cirkle K for at få en afklaring, men vores advokat har endnu ikke modtaget noget svar, siger Thomas Nørbæk, der ejer flere Shell-tankstationer ud over Shell Korskro.

Thomas Nørbæk købte Shell-tanken af de forrige ejere, Erling og Irene Johannesen, og på det tidspunkt havde Shell Danmark frasolgt halvdelen af grunden med de to truck-standere til Circle K:

- Kunderne bliver desværre forvirrede over det her, og de klager jo til medarbejderne på vores Shell-station, men vi har altså intet med det at gøre, og det er vigtigt for mig at slå fast, siger Thomas Nørbæk.

Annonce

Vi kan finde løsning

Circle K har som tidligere omtalt i JydskeVestkysten via flere skilte på pladsen meddelt, at man fra fra 14. april lukker for lastbil- og pendlerparkering, og fremover vil der kun være et begrænset antal parkeringspladser med to timers begrænsning forbeholdt kunder, der ankommer i personbiler og har ærinde i servicestationen. Ifølge presse- og kommunikationsansvarlig hos Circle K, Dennis Bylov Dalgaard, er årsagen, at der i dag er for mange sikkerhedsrelaterede udfordringer for kunderne, fordi pladsen ikke er stor nok til den megen aktivitet, der er på stedet.

Thomas Nørbæk mener dog ikke, det er noget, der ikke kan løses:

- Det er vigtigt for mig at understrege, at vi faktisk hidtil har haft et fint samarbejde om brugen af området, og jeg mener ikke, at der er sikkerhedsmæssige udfordringer, som vi ikke i fællesskab kan finde løsninger på, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce