Annonce
Kolding

Nerveskade får ejer af sundt take away-sted til at smide håndklædet i ringen

Mari Anne Kronborg åbnede sammen med sin søn Proteinbar på Haderslevvej for cirka fem år siden. Nu har hun måttet opgive at drive forretningen videre. Arkivfoto: Chresten Bergh
Take away-stedet Proteinbar på Haderslev har ikke været åben siden foråret. Nu har ejeren besluttet at lukke stedet endeligt.
Annonce

Kolding: Efter en længere periodes betænkningstid har ejeren af Proteinbar på Haderslevvej nu besluttet, at hendes take away-sted ikke kommer til at genåbne med hende som ejer og primus motor.

Madstedet har ikke været åbent siden foråret, for da spisestederne igen fik lov til at åbne efter coronanedlukningen, fortsatte Proteinbar med at holde lukket. Under nedlukningen forsøgte Proteinbar sig kun meget kort med at holde åbent, men da fitnesscentrene samtidig var lukkede, gik de sædvanlige kunderne derfra, som Proteinbar normalt har mange af, ikke forbi Haderslevvej efter mad.

Siden har ejeren, Mari Anne Kronborg, overvejet fremtiden for det sted, hun åbnede sammen med sin søn for cirka fem år siden. Sønnen trak sig dog ud af foretagendet, og i det meste af tiden har Mari Anne Kronborg stået i spidsen for at sælge sundt take away-mad.


Jeg kommer ikke til at arbejde for fuld skrald igen med den nerveskade, jeg har fået.

Mari Anne Kronborg


Det er en skadet arm, som nu har fået Mari Anne Kronborg til endeligt at smide håndklædet i ringen. Hun skadede sin højre overarm så meget sidste år, at hun ikke længere kan give den gas i køkkenet og bag disken i sin butik, og længere tids genoptræning har ikke hjulpet nok til, at hun kan genoptage det hårde arbejde.

Annonce

Ingen lange arbejdsuger

Hun har fået konstateret en nerveskade i armen og venter stadig på at få at vide, om hun skal gennem en operation.

- Jeg kommer ikke til at arbejde for fuld skrald igen med den nerveskade, jeg har fået. Jeg kan ikke længere arbejde sådan, som det kræves på Proteinbar, hvor jeg har arbejdet på omkring fuld tid gange tre, siger Mari Anne Kronborg.

Hun er ked af at måtte lukke det, hun kalder sit hjertebarn, og fremhæver især de mange søde kunder, som det hun vil savne allermest.

- Vi havde nemlig ingen sure kunder, slår hun fast.

Annonce

Håber på efterfølger

Hun fortæller, at hun håber, at hendes farvel til Proteinbar ikke bliver stedets endeligt.

Hendes håb er nemlig, at nogen kan se mulighederne i stedet og vil overtage take away-stedet og drive det videre i samme ånd som hidtil.

- Jeg giver det lige et skud og har ikke opsagt lejemålet endnu, for jeg håber, at der er nogen, som når at henvende sig til mig, siger Mari Anne Kronborg, der ikke ved, hvad hendes fremtid byder på efter lukningen.

Mari Anne Kronborg har endnu ikke opsagt legemålet på Haderslevvej, fordi hun håber, at en anden har mod på at overtage Proteinbar. Foto: Lotte Højstrøm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce