Annonce
112

Ejer efter omfattende brand i Pjedsted: - Vi har kun det tøj, vi står i

Lørdag eftermiddag udbrød der brand i et hus på Fiskebækvej i Pjedsted. Flammerne raserede hele ejendommen og flere husdyr mistede livet. Foto: Peter Leth-Larsen
Lørdag eftermiddag brød en brand ud i et hus på Fiskebækvej ved Pjedsted. Flere husdyr mistede livet, men ingen personer kom til skade. Politiet er i gang med undersøgelser af både brand og brandårsag.
Annonce

Pjedsted: En villa på Fiskebækvej ved Pjedsted brændte lørdag ned, og indsatslederen fra Trekantbrand tror ikke, ejendommen ’bliver hus igen’.

Hvad der forårsagede branden, er for nuværende uvist.

Et hus udbrændte nærmest total lørdag ved Pjedsted. Det vides på nuværende tidspunkt ikke, hvordan branden er opstået. Ingen personer kom til skade under branden, men tre hunde og en kat mistede angiveligt livet. Brandvæsenet var adskillige timer på stedet lørdag og søndag. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Mistede hus og dyr

Søndag skrev Fredericia Dagblad ud fra oplysninger givet fra myndighederne, at to hunde mistede livet ved branden lørdag eftermiddag. Alt tyder nu på, antallet af omkomne kæledyr er højere. Kommentarer på Facebook, blandt andet skrevet af personer med relation til villaejerne, giver udtryk for, at tre hunde og en kat mistede livet. Et ukendt antal skildpadder, som også var i huset, har angiveligt overlevet branden.

En af husets beboere har en virksomhed i Pjedsted.

Lørdag kort før midnat er der skrevet på virksomhedens Facebook-side, at klinikken har lukket hvert fald mandag og tirsdag på grund af branden i privaten.

- Vi har mistet vores hus og alle vores dyr med mere. Og har kun det tøj, vi står i, står der i opslaget.

Hun takker samtidig for både opmærksomheden og venligheden. På både dagbladets egen Facebookside og den lokale gruppe i Bredstrup-Pjedsted er der varme tanker og trøstende hilsener til familien, der mistede deres base.

Annonce

Overtændt villa

Ifølge Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, er man for øjeblikket i fuld gang med undersøgelser af branden og brandårsagen. Det kan han derfor ikke sige noget konkret om på nuværende tidspunkt.

Villabranden på Fiskebækvej brød ud kort før klokken 16 lørdag eftermiddag, og da beredskabet nåede frem, kunne det konstatere, at villaen var overtændt. Vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi vurderede lørdag klokken 17, at der formentlig ville blive tale om en kontrolleret nedbrænding.

Inden klokken 19 meddelte Trekantbrand på Twitter, at branden var under kontrol, men at slukningsarbejdet ville foregå adskillige timer endnu.

Søndag formiddag var brandvæsenet også på adressen i Pjedsted for at skille etageadskillelsen ad. Det blev gjort med en redningskran fra Beredskabsstyrelsen.

Ingen personer kom til skade under den voldsomme villabrand.

Lørdag eftermiddag udbrød der brand i et hus på Fiskebækvej i Pjedsted. Flammerne raserede hele ejendommen og flere husdyr mistede livet. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce