Annonce
112

Ejer efter omfattende brand i Pjedsted: - Vi har kun det tøj, vi står i

Lørdag eftermiddag udbrød der brand i et hus på Fiskebækvej i Pjedsted. Flammerne raserede hele ejendommen og flere husdyr mistede livet. Foto: Peter Leth-Larsen
Lørdag eftermiddag brød en brand ud i et hus på Fiskebækvej ved Pjedsted. Flere husdyr mistede livet, men ingen personer kom til skade. Politiet er i gang med undersøgelser af både brand og brandårsag.

Pjedsted: En villa på Fiskebækvej ved Pjedsted brændte lørdag ned, og indsatslederen fra Trekantbrand tror ikke, ejendommen ’bliver hus igen’.

Hvad der forårsagede branden, er for nuværende uvist.

Annonce
Et hus udbrændte nærmest total lørdag ved Pjedsted. Det vides på nuværende tidspunkt ikke, hvordan branden er opstået. Ingen personer kom til skade under branden, men tre hunde og en kat mistede angiveligt livet. Brandvæsenet var adskillige timer på stedet lørdag og søndag. Foto: Peter Leth-Larsen

Mistede hus og dyr

Søndag skrev Fredericia Dagblad ud fra oplysninger givet fra myndighederne, at to hunde mistede livet ved branden lørdag eftermiddag. Alt tyder nu på, antallet af omkomne kæledyr er højere. Kommentarer på Facebook, blandt andet skrevet af personer med relation til villaejerne, giver udtryk for, at tre hunde og en kat mistede livet. Et ukendt antal skildpadder, som også var i huset, har angiveligt overlevet branden.

En af husets beboere har en virksomhed i Pjedsted.

Lørdag kort før midnat er der skrevet på virksomhedens Facebook-side, at klinikken har lukket hvert fald mandag og tirsdag på grund af branden i privaten.

- Vi har mistet vores hus og alle vores dyr med mere. Og har kun det tøj, vi står i, står der i opslaget.

Hun takker samtidig for både opmærksomheden og venligheden. På både dagbladets egen Facebookside og den lokale gruppe i Bredstrup-Pjedsted er der varme tanker og trøstende hilsener til familien, der mistede deres base.

Overtændt villa

Ifølge Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, er man for øjeblikket i fuld gang med undersøgelser af branden og brandårsagen. Det kan han derfor ikke sige noget konkret om på nuværende tidspunkt.

Villabranden på Fiskebækvej brød ud kort før klokken 16 lørdag eftermiddag, og da beredskabet nåede frem, kunne det konstatere, at villaen var overtændt. Vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi vurderede lørdag klokken 17, at der formentlig ville blive tale om en kontrolleret nedbrænding.

Inden klokken 19 meddelte Trekantbrand på Twitter, at branden var under kontrol, men at slukningsarbejdet ville foregå adskillige timer endnu.

Søndag formiddag var brandvæsenet også på adressen i Pjedsted for at skille etageadskillelsen ad. Det blev gjort med en redningskran fra Beredskabsstyrelsen.

Ingen personer kom til skade under den voldsomme villabrand.

Lørdag eftermiddag udbrød der brand i et hus på Fiskebækvej i Pjedsted. Flammerne raserede hele ejendommen og flere husdyr mistede livet. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand straffet for at kaste med sin hund

Annonce