Annonce
Erhverv

Ejere forvandler campingpladsen til helårsvirksomhed: Håndværkere er rykket ind i hytterne

Camilla Dvinge overtog Dancamps Trelde Næs i 2017 sammen med sin bror Nicolai Dvinge. Deres strategi er at skabe en virksomhed, som kan holde åbent hele året og har ansat fast personale. Derfor målretter Dancamps i Trelde sig blandt andet til håndværkere, som er i byen en periode for at arbejde. Arkivfoto: Jacob Schultz
Dancamps Trelde Næs satser på at holde åbent hele året og fastholde personale. Årsagen er flere overnattende håndværkere, som har brug for forplejning.
Annonce

Trelde: Selvom efterårsferien slutter, er det ikke farvel til gæster på Dancamps Trelde Næs Camping. Når efterårsferieturisterne tager hjem søndag, rykker erhvervsgæsterne ind mandag morgen.

Dancamps Trelde Næs er i gang med en transformation fra en sæsonpræget virksomhed, der hovedsageligt har taget imod campinggæster og turister, til nu også at være fyldt med gæster på ganske almindelige hverdage. Årsagen er de mange byggeaktiviteter i Trekantområdet.

- Det er vores vision og ønske at blive mere en helårsvirksomhed end en sæson-campingplads. Trelde Næs har gode faciliteter med 35 hytter og værelser. Vi vil forvandle campingpladsen til en helårsvirksomhed og holde personale og have helårsdrift, fortæller medejer af Dancamps Trelde Næs Camilla Dvinge.

Vi tilbyder en forplejningspakke med morgenmad kl. 5.30 og frokostpakker, som gæsterne selv smører. Dertil kommer varm aftensmad. Nogle vælger det, andre gør ikke. Nogle vælger istedet hytter med køkken, så de selv kan lave mad. Det er de glade for, for det kan man ikke på hoteller.

Camilla Dvinge, medejer af Dancamps Trelde Næs

Annonce

Næsten udsolgt

Hun overtog kommunens eneste campingplads sammen med sin bror Nicolai Dvinge i 2017. Det er en meget bevidst strategi fra ejernes side at tilbyde overnatning til håndværkere, som er i området i kortere eller længere tid.

- Det kan eksempelvis være en håndværker, som arbejdede på Fredericia Teater 14 dage, eller de store kunder, som bygger på Google-byggeriet i Taulov, fortæller Camilla Dvinge og fortsætter:

- Det, at vi i mandag i uge 43 kan melde næsten udsolgt, er helt forrygende, siger hun.

Annonce

Morgenmad og varm aftensmad

Tidligere har campingpladsen kun haft en mindre drift i vinterhalvåret, hvor en del af campingladsen havde godkendelse til at huse fastliggere, som kom i weekender.

Uden for sommerhalvåret er det hovedsageligt de 35 hytter og værelser, der er rift om. Foruden overnatning har campingpladsen måttet opgradere på andre områder for at kunne servicere de nye gæster.

Det har blandt andet betydet, at man har åbnet for dag til dag-booking og investeret i bedre wifi. Desuden er campingpladsens vaskeri åbent, og det er muligt at få rengøring i hytterne og skiftet sengelinned på faste dage - næsten som et hotel.

Det vigtigste er dog forplejningen.

- Vi tilbyder en forplejningspakke med morgenmad kl. 5.30 og frokostpakker, som gæsterne selv smører. Dertil kommer varm aftensmad. Nogle vælger det, andre gør ikke. Nogle vælger i stedet hytter med køkken, så de selv kan lave mad. Det er de glade for, for det kan man ikke på hoteller, fortæller Camilla Dvinge.

I ferierne - som eksempelvis efterårsferien - kommer der stadig mange turister på campingpladsen. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Tæt på vandet og skoven

Med flere gæster uden for campingsæsonen og flere arbejdsopgaver kan Dancamps Trelde Næs beholde personale hele året rundt.

- Omsætningmæssigt sælger vi ikke kun overnatning, men også forplejning, og det betyder noget. Mange udgifter er faste, og så kan vi lige så godt udnytte det, fortæller hun.

Selvom Trelde Næs ligger adskillige kilometer fra Fredericia centrum, og det derfor ikke er så let at gå ud og drikke en øl eller gå i biografen om aftenen, er der mange gæster, som sætter pris på naturen og ekstra plads.

- Det er dejligt at mærke, de er så glade for det. Vi har eksempelvis haft nogle slovakiske gæster, som er vildt glade for at have vand så tæt på. De er glade for den afslappende boform. Jeg havde også en dansk firmagæst, som var glad for at kunne parkere sin bil lige uden for hytten, fortæller Camilla Dvinge.

Arkivfoto: Mads Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce