Annonce
Billund

Ejerskifte i salonen: Margit fortsætter i Horsens, Edel tager over i Grindsted

Foto: Jan Kronvold
Den 1. august overtager frisør Edel Cecilie Handeland frisørsalonen Hår Magi i Nørregade. I den forbindelse skifter salonen navn.
Annonce

Grindsted: Den 1. august overtager frisør Edel Cecilie Handeland salon Hår Magi i Nørregade.

Samtidig med overtagelsen skifter salonen navn til Beautiq By Handeland.

Margit Todbjerg-Hansen, der har drevet Hår Magi på fem forskellige adresser i Grindsted siden 1988, er flyttet til Horsens, hvor hun er ved at indrette en salon i sit hjem.

Hun og hendes mand købte hus i Horsens i april og hun kører nu frem og tilbage mellem Grindsted og Horsens hver dag.

- Det er for hårdt. Derfor har jeg tænkt over at sælge salonen i et stykke tid. Men det er både hårdt og vemodigt at sige farvel til kunder, som jeg har haft i både 25 og 30 år. Derfor er jeg glad for, at Edel vil overtage salonen, så der ikke bliver flere tomme lokaler i Grindsted, siger Margit Todbjerg-Hansen.

Annonce

Udlært i Give

Margit Todbjerg-Hansen og Edel Cecilie Handeland har kendt hinanden i mange år gennem deres fælles interesse for hestesporten, og Margit vidste, at Edel godt kunne tænke sig at blive selvstændig.

Edel Cecilie Handeland har lavet lidt af hvert, siden hun blev udlært frisør i Salon 1400 i Give i 2005. Da svendebrevet var i hus, tog hun en kontoruddannelse med speciale i salg og blev også uddannet negletekniker.

Edel Cecilie Handeland, til venstre, bliver selvstændig frisør den 1. august, når hun overtager lokalerne i Nørregade, hvor Margit Todbjerg-Hansen har drevet frisørsalonen Hår Magi. Foto: Jan Kronvold
Annonce

Reception den 1. august

Inden hun overtager lokalerne på Nørregade 2, så skal væggene have en omgang maling. Ellers skal der ikke gøres det store - udover at Edel Cecilie Handeland skal sætte sit eget personlige præg på salonen. Alt inventaret har hun købt af Margit Todbjerg-Hansen.

I den nye salon vil Edel Cecilie Handeland klippe både herrer, damer og børn, og man er også velkommen til at komme ind direkte fra gaden og se, om hun har tid til at ordne håret.

Der er reception i Beautiq By Handeland den 1. august fra klokken 12.00 til klokken 14.00.


Jeg skal kun være mig selv - i hvert fald i starten. Og der bliver ingen faste åbningstider. Det vil skifte fra uge til uge. På den måde er jeg ikke så bundet af det.

Frisør Edel Cecilie Handeland
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce