Annonce
Aabenraa

Ejler Schütt har selv opfundet planer om betonmoler

Annonce

Læserbrev: I sit seneste debatindlæg afviser Ejler Schütt sin og DF’s mange gange gennemførte slingrekurs. (6 gange i alt) O.k. tænker man så, har han et åbenlyst hukommelsesproblem? Vi bliver jo alle ældre.

Men når man læser hans påstande om de angiveligt oprindeligt planlagte ”betonmoler,” så bliver man virkelig betænkelig.

Forleden, ved Jollelaugets standerhejsning ved Loddenhøj, kørte han personligt langs stranden og har set de store ødelæggelser! Men alligevel skriver han i sit læserbrev til sidst, ”at stranden og hele området ved Loddenhøj har fået et gevaldigt løft og er blevet endnu mere attraktive...”.

Det kommer ikke mig ved at blande mig i Ejler Schütts rygevaner, men jeg har en tydelig fornemmelse af, at det må handle om noget virkelig stærkt.

At han har set planer for ”betonmoler”, er en 100 procent ren opfindelse af Ejler Schütt, tilkendgivet første gang som begrundelse for et yderligere retningsskifte i forbindelse med, at han fik lov til at agere som borgmesterens stedfortræder i et af byrådsmøderne.

Før jeg er blev modstander af havnen, var jeg med i Jollelauget, lige fra begyndelsen til stiftende generalforsammling i febr. 2012 og sad i laugets bestyrelse i flere år.

Alle planer, lige fra de første håndtegninger og ansøgning til Kystdirektoratet, har vist stenmoler. Kystdirektoratets tilladelse er med stenmoler.

Der har aldrig eksisteret havneplaner med betonmoler!

Der blev aldrig, aldrig diskuteret, planlagt eller sågar lavet en tegning med betonmoler!

”Betonmolerne” er en vandrehistorie, advokat Kjærsgaard fra Barsmark har sat i verden senere, pga. at vi modstandere har fordelt flyers i området med en forslag til at forbedre strand- og søsætningsforholdene bland andet med en ”BETONRAMPE”.

Men uagtet det faktum formår Schütt at påstå, at ”DF’s modstand mod betonmolerne bar frugt..”. Schütts forhold til sandheden minder på forskrækkende vis om den amerikanske præsidents opfattelse af sandheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Høje bankgebyrer dræner små foreningers pengekasser: Priser kan svinge med flere tusinde fra bank til bank

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Aabenraa For abonnenter

Færre busafgange: Familielivet på Vollerup Byvej kræver mange bilture

Annonce