Annonce
Esbjerg

Ekspanderende isenkræmmer åbner i Ribe

En ny butik er klar til at åbne til august i de lokaler i Saltgade, der tidligere husede interiør- og livsstilsbutikken KUBO. Foto: Kåre Welinder
Til august åbner den hastigt ekspanderende butikskæde Brinck Isenkram en afdeling i Ribe. Butikken er den fjerde åbning på den jyske vestkyst siden årsskiftet.
Annonce

Ribe: Der har været tomt på adressen Saltgade 4 i Ribe, siden interiør- og livsstilsbutikken KUBO lukkede i januar 2019. Men fra 1. august kommer der igen liv i lokalerne, når butikskæden Brinck Isenkram lejer sig ind i bygningen med forventet åbning 15. august.

Butikken i Ribe er den tredje butik, ejer Joachim Brinck åbner, siden coronaen satte ind i foråret, idet han har slået dørene op til butikker i Hirtshals og i Tønder, mens der også blev åbnet en afdeling i Løkken, lige inden coronakrisen for alvor satte ind.


Jeg har altid haft et ønske om at åbne i Ribe, hvor der har været virkelig mange mennesker, de gange jeg har været der.

Joachim Brinck


Men for Joachim Brinck ligger der en klar strategi bag de mange nye butikker, der slår sig op på isenkræmmer-outlets og reklamerer med 50 pct. rabat på alt.

- Vi vil være der, hvor der er turisme. Vi har en butik i Hillerød, hvor der mest kommer lokale kunder, men i byer med stor turisme kommer der hele tiden nye kunder ind, siger Joachim Brinck.

Annonce

Køber stort ind

Han forklarer, at da han i 2019 åbnede sin første butik på den jyske vestkyst i Blåvand, lagde han mærke til, at mange af kunderne kom fra Tønder- og Ribe-området, og at det var her tankerne omkring åbninger i netop disse to byer opstod.

Brinck Isenkram har et stort centrallager i Jelling, og konceptet er at købe stort ind og opkøbe restpartier for at holde priserne nede.

Butikkerne

Joachim Brinck har 30 års erfaring som isenkræmmer og driver butikkerne sammen med sin kæreste Anna, og der er siden 2019 åbnet butikker i Blåvand, Skagen, Ebeltoft, Løkken, Hirtshals, Tønder, Nykøbing Mors og altså Ribe til august.

Ud over butikker rejser Brinck Isenkram også rundt på festivaler, havnefester, kræmmermarkeder og outletmarkeder med stande.

- I januar 2019 kørte vi hele vestkysten igennem for at finde de rigtige steder at åbne. Her fandt vi et lokale i Blåvand og et i Skagen, og jeg har altid haft et ønske om at åbne i Ribe, hvor der har været virkelig mange mennesker, de gange jeg har været der, så vi glæder os til at åbne med et gigantisk åbningssalg 15. august, siger Joachim Brinck.

Det er EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg, der har stået for udlejningen af lokalet. Herfra forklarer direktør Karsten Lindgård Jensen, at der har været flere forespørgsler på lokalet, og at han generelt er imponeret over Ribes forretningsliv, hvor butikkerne stort set står uden tomgang, når de er til leje.

Brinck Isenkram overtager lejemålet, når lokalerne står klar med nyt gulv, nyt loft og ny vinduesfacade omkring 1. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce