Annonce
Tønder

Ekstra hænder: Tønder Kommune søger personale til Corona-beredskab

- Alle hænder kan måske gøre en forskel, siger borgmester Henrik Frandsen, og opfordrer til at melde sig til det corona-beredskab, som kommunen nu opretter. Foto: Lars Krucov
Corona-epidemien kan komme til at sætte det lokale sundhedsvæsen under pres. Derfor søger Tønder Kommune nu personale til et corona-beredskab i blandt andet hjemmeplejen og hjemmesygeplejen.
Annonce

TØNDER: Corona-epidemien i Danmark er nu i sin tredje uge. Trods regeringens tiltag for at mindske smittespredning, forventes det, at mange vil blive smittet med COVID-19 de kommende uger. Det kommer til at sætte sundhedsvæsenet under pres, hvor der kan blive behov for ekstra hænder indenfor især senior-, sundheds- og socialområderne. Det er baggrunden for, at Tønder Kommune nu søger ekstra personale til oprettelse af et corona-beredskab.

- Vores ansatte i kommunen har travlt og gør en fantastisk indsats for vores borgere. Men da situationen omkring COVID-19 udvikler sig fra dag til dag, kan vi med tiden få brug for ekstra personale til at opretholde de vigtige funktioner i hjemmeplejen, hjemmesygeplejen, i vores specialiserede dagtilbud og i vores botilbud for børn, unge og ældre, siger borgmester Henrik Frandsen i en udsendt pressemeddelelse.

Tilmeld dig her

Tilmelding til Tønder Kommunes nyoprettede corona-jobbank kan ske ved at klikke sig ind på kommunens hjemmeside www.toender.dk

Her finder du i toppen til venstre henvisning til linket "Covid 19 - vil du være en del af vores reserve."

Når man har tilmeldt sig jobbanken senest 7. april bliver man i første omgang blot optaget i jobbanken.

Hvis der bliver brug for en med de kompetencer, man har registeret i jobbanken, bliver man kontaktet af Tønder Kommune.

Annonce

Gi' en hånd med

Borgmesterens opfordring lyder:

- Har du en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund, og mulighed for at give en hånd med, så vil vi gerne høre fra dig. Dit bidrag kan blive helt afgørende for, at vi kan hjælpe alle i hjemmehjælpen, på vores plejehjem og vores socialt udsatte godt igennem denne helt ekstraordinære situation. Til formålet har Tønder Kommune oprettet en jobbank, hvor man kan oprette sig, hvis man vil stå til rådighed.

Annonce

Jobbank

Alle, der har en faglig baggrund som sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, pædagog eller pædagogisk assistent kan melde sig i til corona-beredskabet i jobbanken. - Det har ingen betydning, om du er efterlønner, pensionist, studerende, ledig eller på anden måde er ude af faget - alle hænder kan måske gøre en forskel, påpeger Henrik Frandsen. Hvis man bliver indkaldt til corona-beredskabet, får man løn for sin indsats i overensstemmelse med overenskomsten på området, skriver kommunen i den udsendte pressemeddelse.

Tønder Kommunes tiltag og indsats omkring den aktuelle krise er på dagsorden, når de 31 medlemmer af kommunalbestyrelsen mødes til et virtuelt møde omkring situationen torsdag aften. Skype-mødet erstatter i et vist omfang det ordinære kommunalbestyrelsesmøde, der efter planen skulle være afviklet samme aften i byrådssalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce