Annonce
Trekantområdet

Ekstra mulighed for coronatest i Give

Give og det omkringliggende område topper fortsat, når det kommer til antallet af coronasmittede i Vejle Kommune. Derfor sendes der torsdag ekstra testkapacitet til byen. Arkivfoto: Mette Mørk

Give: Selvom situationen i forhold til nedlukningen af Givskud Sogn lysner, er området i og omkring Give fortsat det sted i Vejle Kommune, hvor der er flest coronasmittede.

Derfor er der ekstraordinært mulighed for at få taget en PCR-test i Give søndag. Det sker i Ikærhallen i tidsrummet fra klokken 9.00 til 17.00.

- Den negative historie er, at hele Give-området stadig ligger højt med 16 nye smittede inden for en uge og en incidens på 187, oplyser Vejle Kommune på sin hjemmeside torsdag.

Annonce

I forhold Givskud Sogn tyder alt på, at nedlukningen udløber søndag. Fredag var antallet af nysmittede den seneste uge nede på fire. Er tallet også under 20, når lørdagens tal offentliggøres, betragtes sognet som genåbnet.

Fordi næste uge er en lige uge, er der også mulighed for at få taget en PCR-test i Ikærhallen i Give mandag.

Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Endelig liv i posthuset igen: Brødre er klar med ny restaurant

Annonce