Annonce
Tønder

Ekstra service skal lette værkstedsbesøg

Indehaver Per Vodder fra Svend Wind Automobiler i Højer, står klar til at hente og bringe din bil, hvis den skal på værksted. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Værkstedskæden Din Bilpartner, og herunder Svend Wind Automobiler i Højer, er nu klar med et nyt tiltag under coronakrisen. Nu tilbyder de at hente og bringe bilen, hvis den skal på værksted.
Annonce

Højer: Der må alternative tanker til, når situationen er så uvant, som det er tilfældet i disse tider.

Derfor tilbyder værkstederne i værkstedskæden Din Bilpartner nu at hente og bringe bilen hos kunder, der har brug for at få bilen på værksted.

- Vi skal hjælpe hinanden i disse tider. Det er vigtigt for os at yde vores kunder den bedste service, så det er nemt og trygt for dem, at have deres bil på værksted. Derfor tilbyder vi 'hente bringe-service' til dem, der ikke selv kan komme til os. Lige nu går vi hjulskifte-tiden i møde, hvilket for de fleste bilejere betyder et besøg hos værkstedet, og dem er vi klar til at hjælpe, lyder der fra Per Vodder fra Svend Wind Automobiler i en pressemeddelelse.

Tænker du også ud af boksen?

I disse tider er det nødvendigt for caféer, foreninger, erhvervsdrivende, detailhandlende - ja, faktisk alle, at tænke utraditionelt og "ud af boksen" for at komme godt igennem coronakrisen.

De historier vil vi gerne forsøge at fortælle.

Så hvis du eller din virksomhed på en eller anden måde tænker utraditionelt under coronakrisen, eller hvis du har haft ekstraordinær succes med et tiltag, du har taget på grund af coronakrisen, så hører vi gerne om det.

Skriv til journalist Betina Skjønnemand på beskj@jfmedier.dk og fortæl, hvordan du tilpasser dig og tænker ud af boksen.

Annonce

Tid til værkstedsbesøg

På grund af den aktuelle situation er der flere, der har nemmere end normalt ved at undvære bilen, og som gerne vil udnytte tiden til at få skiftet til sommerdæk eller tjekket bilen igennem.

Og på værkstederne gør de, hvad de kan for at forhindre smittespredning.

- Vi har taget en række forholdsregler, så vi kan passe på både kunderne og os selv. Vi spritter for eksempel rat, håndbremse, gearstang, håndtag og bilnøgler af, når vi er færdige med en bil, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce