Annonce
Erhverv

Elcon bygger nyt i to etager: Pladsen blev for trang og slidt

Elcon river sine nuværende lokaler ned på Gl. Landevej 80 i Erritså og bygger nyt, som ifølge planen vil stå færdigt til maj 2020. Illustration: Elcon
Imellemtiden rykker Elcons ansatte i midlertidige lokaler på Teknikervej.
Annonce

Fredericia: Installationsvirksomheden Elcon bygger nyt kontor på Gl. Landevej 80.

Her holder virksomheden til i dag, men den nuværende bygning skal rives ned, så der bliver plads til at bygge nyt. Det oplyser regionsdirektør for Region Syd og specialkompetencer Jens Christian Lundholt.

- Vi mangler plads, for vi har en stor serviceafdeling og en entrepriseafdeling. Desuden var bygningen ved at trænge til en større gang vedligehold. Så vi jævner det eksisterende hus med jorden og bygger nyt i to etager, fortæller han.

Midtjysk Albyg A/S, Aulum, har vundet entreprisen på byggeriet. Elcon stiler efter, at den nye bygning kan blive DGNB-sølvcertificeret, hvilket betyder, at byggeriet lever op til en række krav indenfor bæredygtighed.

- Både Elcon og NRGI, som Elcon er et datterselskab til, har en strategi om at være grøn virksomhed, fortæller Jens Christian Lundholt.

Vi mangler plads, for vi har en stor serviceafdeling og en entrepriseafdeling. Desuden var bygningen ved at trænge til en større gang vedligehold. Så vi jævner det eksisterende hus med jorden og bygger nyt i to etager.

Jens Christian Lundholt

Annonce

Skal stå færdig i maj 2020

Bygningen bliver godt 500 kvadratmeter i stueetagen og godt 400 kvadratmeter på første sal. Forneden kommer lager og serviceafdelingen til at holde til, mens administration, projekter og termografi flytter ind på øverste etage sammen med kantine og mødelokaler.

Planen er, at byggeriet snart går i gang. Forberedelserne begynder snart, for i august rykker Elcons medarbejdere ind i midlertidige lokaler på Teknikervej, som er lejet for et år.

Nedrivningen af den nuværende bygninger på Gl. Landevej sker i september, hvorefter der er planlagt byggestart 1. oktober.

- Vi satser på at være færdige med byggeriet i maj 2020 forudsat at det går, som det skal, forklarer Jens Christian Lundholt.

Elcon blev grundlagt som elinstallationsforretning af Claus Søgaard Poulsen i 1984, da han overtog Trøjborg El-installation A/S. Senere fik fik virksomheden navnet Elcon, som i dag har afdelinger over hele Danmark. Den syddanske afdeling består af lokationer i Esbjerg, Middelfart, Fredericia, Nr. Aaby og Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Annonce