Annonce
Kolding

Elev fra 2. klasse i Kolding smittet med corona

En elev i 2. klasse på Bramdrup Skole er smittet med corona, men hun har ikke været i skole i halvanden uge. Hendes to mindre søskende går i børnehaven Kloden, og her er man nu opmærksom på eventuel smitte, da de tos storesøster ikke har været 100 procent isoleret fra sine mindre søskende. De to søskende i børnehaven holdes nu hjemme og skal testes igen to gange. De er tidligere blevet testet negative for corona. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Kolding: En elev fra 2. klasse på Bramdrup Skole har fået konstateret coronavirus, oplyser børne-, uddannelses- og arbejdsmarkedsdirektør i Kolding Kommune, Michael Petterson.

Eleven blev testet positiv i fredags, men da hun ikke har været i skole siden før efterårsferien, er hverken andre elever eller medarbejdere på skolen sendt hjem i forbindelse med, at eleven er smittet. Pigen havde i øvrigt ingen symptomer på at være smittet, men et familiemedlem var blevet smittet, og derfor blev pigen også testet.

Pigen har to yngre søskende i Børnehaven Kloden på Dyrehavevej, der var i daginstitution mandag i denne uge. De to blev testet negative i fredags, men da de ikke har været tilstrækkeligt isolerede i forhold til deres søster, bliver de nu holdt derhjemme og skal coronatestes igen med to dages mellemrum.

Michael Petterson oplyser, at man har orienteret forældrene i børnehaven Kloden om situationen, og at man er ekstra opmærksom på eventuel smitte.

Den smittede pige skal blive hjemme fra skole i syv dage, og indtil hun har været fri for eventuelle symptomer i mindst 48 timer, fortæller Michael Petterson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

112: Rødding ramt af indbrud

Annonce