Annonce
Sønderborg

Elev på Ulkebøl Skole er testet positiv for covid-19

En elev på Ulkebøl Skole er blevet testet positiv for covid-19, derfor har skolen sendt 23 elever på 6. årgang hjem. Ingen af de 23 viser dog symptomer på coronavirus. Arkivfoto: Mads Dalegaard
En elev på 6. årgang på Ulkebøl Skole er blevet testet positiv for corona. Det betyder, at 23 elever indtil videre er sendt hjem
Annonce

Ulkebøl: En elev på 6. årgang på Ulkebøl Skole er onsdag blevet testet positiv for covid-19. Det oplyser Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Eleven har ikke været i skole siden torsdag i sidste uge, men alligevel skal 26 af skolekammeraterne sendes hjem for at mindske smitte.

- Vi står i en lidt speciel situation, for eleven har ikke været i skole siden torsdag. Ingen af klassekammeraterne har umiddelbart covid-19 symptomer, og da de ikke har det, så kan de tidligst få en coronatest den 1. oktober, siger Elin Lei Bergmann, som er skoleleder på Ulkebøl Skole og fortsætter:

- Retningslinjerne siger, at har man ikke symptomer på covid-19 efter syv dage, så betragtes man som rask og må gerne komme i skole – også uden at have fået taget en test. Derfor har vi – efter samråd med sundhedsberedskabet - givet elever og forældre besked om, at de kan komme i skole igen fra mandag den 28. september, under forudsætning af, at de altså ikke har symptomer på covid-19.

Alle skolens forældre er via Aula informeret om situationen. Resten af Ulkebøl Skolens elever kan indtil videre fortsætte med deres normale skolegang. Sønderborg Kommunes sundhedsberedskab følger sammen med skolen udviklingen tæt. Skolen er blevet vejledt med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens vejledninger og anvisninger fra kommunens sundhedsberedskab.


Vi står i en lidt speciel situation, for eleven har ikke været i skole siden torsdag. Ingen af klassekammeraterne har umiddelbart covid-19 symptomer, og da de ikke har det, så kan de tidligst få en coronatest den 1. oktober.

Elin Lei Bergmann, skoleleder Ulkebøl Skole
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Varde For abonnenter

Joan er formand for landsbyens sidste livsnerve: Forsamlingshuset overlever kun på tidligere års overskud

Annonce