Annonce
Tønder

Elever fra det Blå Gymnasium får undervisning fra anerkendt universitet

Direktør på Det Blå Gymnasium, Carsten Eriksen sammen med glade studenter fra gymnasiet. Eleverne på skolen får nu undervisning fra det anerkendte Universitet Universität Bremen i Tyskland. Arkivforto: Det Blå Gymnasium 
Eleverne på Det Blå Gymnasium i Tønder får nu hjælp fra studerende fra Universität Bremen i Tyskland, inden eleverne fra gymnasiet skal videre ud i verden.
Annonce

Tønder: Det Blå Gymnasium i Tønder har indgået en samarbejdsaftale med det anerkendte Universität Bremen i Tyskland. Et samarbejde hvor eleverne fra gymnasiet får endnu et løft i det faglige niveau, og hvor studerende fra Universität Bremen kommer og underviser eleverne på Det Blå Gymnasium.

- Da vi fik henvendelsen fra Universität Bremen, var vi selvfølgelig meget beæret over, at man også på universiteter syd for grænsen har lagt mærke til, at vores studenter er dygtige og har et bredt internationalt perspektiv, skriver direktør på Det Blå Gymnasium, Carsten Eriksen i en pressemeddelelse.


Det er en del af vores strategi at klæde eleverne på med internationale kompetencer. Vi arbejder med tysk som et karrierefag, og samarbejdet giver vores elever øget faglighed samt muligheden for at snuse til universitetsverdenen i Bremen via studiepraktik, webinar og kontakt med de studerende.

Carsten Eriksen, direktør for Det Blå Gymnasium


Det Blå Gymnasium har løbende været i dialog med universitetet i Bremen for at sikre, at der er god læring at hente til både gymnasiets lærere og elever.

- Vi har kun vores elever i tre år, og vi gider ikke spilde tiden på noget, som ikke gavner dem i deres trivsel samt faglige og sociale udvikling. Det er vores klare vurdering, at vi i samarbejdet med Universität Bremen kan få et rigtig godt og frugtbart samarbejde for alle parter, skriver Carsten Eriksen videre.

Annonce

Præsentation af universitetet

Allerede den 6. november bliver det første step i det nye samarbejde, hvor der gennemføres et webinar med undervisere fra Bremen. Her vil eleverne fra Det Blå Gymnasium få en præsentation af universitetet og af de fag, som de vil få mulighed for at deltage i enten fysisk eller som webinarer. Elever, der ønsker det, vil blive tilbudt introkurser i Bremen, hvor de kan danne sig et indblik i, hvad det vil sige at studere i Tyskland.

- Det er en del af vores strategi at klæde eleverne på med internationale kompetencer. Vi arbejder med tysk som et karrierefag, og samarbejdet giver vores elever øget faglighed samt muligheden for at snuse til universitetsverdenen i Bremen via studiepraktik, webinar og kontakt med de studerende, skriver direktøren for det Blå Gymnasium i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce