Annonce
Aabenraa

Elever fra Hærvejsskolen gør skolevejen sikker i Rødekro

Rødekro: Når den landsdækkende "Engineering Day 2019" løber af stablen på skoler i hele landet i uge 45, bliver det i Rødekro med et trafiksikkert fokus.

Her vil eleverne i 4. klasse på Hærvejsskolen nemlig undersøge trafikforholdene omkring deres skole, og ved hjælp af programmering vil de udtænke idéer til, hvordan man kan gøre skolevejen mere sikker.

Projektet skal vise eleverne, hvad man kan bruge naturfag til i den virkelige verden.

Hærvejsskolen holder Engineering Day mandag 4. november, hvor eleverne skal arbejde med at programmere en såkaldt micro:bit - en mikrocomputer, der kan hjælpe dem i trafikken.

Ud i virkeligheden

- Mange elever har svært ved at se, hvad de skal bruge matematik og naturfag til i den virkelige verden. På Engineering Day får de lov til at bruge fagene til at løse en helt konkret udfordring tæt på deres egen hverdag. Vi håber, at det øger begejstringen for fagene, og måske endda får nogle til at overveje at vælge den naturvidenskabelige vej senere i livet, siger Ghita Wolf Andreasen i en pressemeddelelse.

Hun er direktør i Engineer the Future, der sammen med Naturvidenskabernes hus arrangerer Engineering Day for skoleelever i hele Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Kvinde blev væk fra retten: Nu er hun dømt for at lade sine seks hunde bo i mørk gang fyldt med urin og afføring

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Annonce