Annonce
Varde

Elever fra Hærvejsskolen gør skolevejen sikker i Varde

Annonce

Varde: Når den landsdækkende Engineering Day 2019 løber af stablen på skoler i hele landet i uge 45, bliver det i Varde med et trafiksikkert fokus.

Her vil eleverne i 4. klasse på Sct. Jacobi Skole nemlig undersøge trafikforholdene omkring deres skole, og ved hjælp af programmering vil de udtænke idéer til, hvordan man kan gøre skolevejen mere sikker.

Projektet skal vise eleverne, hvad man kan bruge naturfag til i den virkelige verden.

Sct. Jacobi Skole holder Engineering Day torsdag 7. november, hvor eleverne skal arbejde med at programmere en såkaldt micro:bit - en mikrocomputer, der kan hjælpe dem i trafikken.

Annonce

Ud i virkeligheden

- Mange elever har svært ved at se, hvad de skal bruge matematik og naturfag til i den virkelige verden. På Engineering Day får de lov til at bruge fagene til at løse en helt konkret udfordring tæt på deres egen hverdag. Vi håber, at det øger begejstringen for fagene, og måske endda får nogle til at overveje at vælge den naturvidenskabelige vej senere i livet, siger Ghita Wolf Andreasen i en pressemeddelelse.

Hun er direktør i Engineer the Future, der sammen med Naturvidenskabernes hus arrangerer Engineering Day for skoleelever i hele Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Annonce