Annonce
Vejen

Elever fra Vejen Musikskole var til koncert med det danske band Jonah Blacksmith

Et hold dygtige elever fra Vejen Musikskoles spire- og taltentlinje var forleden på besøg i Vejle Musikteater, hvor de var til en koncert med bandet Jonah Blacksmith. Privatfoto
Annonce

Vejen: Elever fra spire- og talentlinjen på Vejen Musikskole fik forleden "tanket op på de musikalske depoter", da de var i Vejle Musikteater for at overvære en koncert med det fremadstormende danske band Jonah Blacksmith.

- Som talent- og spireelev på Vejen Musikskole får man en masse forskellige inputs både i form af udvidet undervisning, teori/hørelære, sammenspil, workshops og, som denne aften, koncerter, som kan inspirere til at øve og fordybe sig i musik, fortæller talentkoordinator Helene Bak i en pressemeddelelse.

Og efter koncerten var der almindelig enighed om, at man "tog hjem med en stor musikalsk oplevelse i bagagen, som kan holde inspirationen kørende i lang tid fremover".

Jonah Blacksmith har for længst statueret et bundsolidt eksempel på, hvordan livekoncerter på et højt kunstnerisk og musikalsk niveau går hånd i hånd med et stødt voksende, loyalt og ikke mindst begejstret publikum. Glæden for livet og glæden ved at spille musik sammen udgør hele fundamentet for besætningen i Jonah Blacksmith., hedder det i en pressemeddelelse fra bandet.

Det danske band Jonah Blacksmith er bl.a. kendt for stor spilleglæde og musikalitet, og som sådan var bandet den perfekte inspiration til et hold elever fra Vejen Musikskole, der "tankede motivation" til det videre arbejde i spire- og talentlinjen på skolen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce