Annonce
Kolding

Elever laver corona-kampagne på deres egen skole: Papfigurer af rektor skal minde om god adfærd

10 papfigurer af HHX-rektor Jesper Kjølhede i helfigur er en del af den humoristiske kampagne for at mindske spredningen af coronasmitte på IBC. Det er elever på et valghold i markedskommunikation på HHX, der står bag kampagnen, som er rullet ud på IBC i Kolding i denne uge. Foto: IBC
I denne uge har en gruppe HHX-elever på IBC i Kolding lanceret en særlig coronakampagne på deres egen skole. Målet er at få de øvrige elever til at opføre sig på en måde, så smitterisikoen på IBC mindskes.
Annonce

Kolding: Eleverne på IBC i Kolding skal huske at opføre sig på en måde, så risikoen for spredning af coronasmitte mindskes.

Det vil nogle af de øvrige elever på IBC, nemlig en gruppe markedskommunikationselever på HHX, hjælpe dem med at huske på i den kommende tid.

I denne uge lancerede HHX-eleverne nemlig en informationskampagne på skolen, som ifølge en pressemeddelelse fra IBC, skal påvirke de unges adfærd på skolen og dermed mindske smittespredningen.

HHX-holdet har i de seneste måneder arbejdet med kampagnen, efter at de lavede en spørgeskemaundersøgelse, der viste, at en del af eleverne var ligeglade med coronarestiktionerne men alligevel nervøse for at smitte deres forældre og bedsteforældre. Undersøgelsen viste samtidig, at en kampagne med en humoristisk vinkel ville virke bedst på deres adfærd, forklarer man i pressemeddelelsen.

Blandt de helt konkrete dele af coronakampagnen er opsætningen af 10 papfigurer af HHX-rektor Jesper Kjølhede rundt om på skolen. På en af papfigurerne står for eksempel en beholder med håndsprit, og figurerne skal minde eleverne om god corona-adfærd.

På borde i to af skolens fløje er der desuden placeret afstandslinealer, der skal sikre, at eleverne holder afstand, når de laver gruppearbejde.

Desuden har eleverne produceret en kampagnefilm om, hvordan studentertiden kan forvandles fra fest og farver til en tid uden festligheder, hvis smittespredningen ikke stoppes.

Annonce
Kolding For abonnenter

Ejvind er ny holdkaptajn for indsamling af  julehjælp til fattige børnefamilier:  248 har allerede søgt om mad og gaver

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Katja og Alex har drevet landsbykro med solide overskud år efter år: - Vi har også været lidt heldige

Annonce